Geniş Aile

Son haftalarda kendini aşmaya başlayan dizi. Herşey mükemmel gidiyor.
Özellikle Bilal ve Müfik son haftalarda süperler. Sezon başında saydığımız bütün kötü yanları da telafi ettiler. Ulvi özellikle tam ayarında gidiyor. Tüm zamanların en iyi komedi dizilerinden biri kanımca. En iyisi ise tartışmasız Tatlı Hayat :):)

Son 2-3 bölümdür büyük bir düşüş yaşayan dizi. Bu düşüş hem reyting hem dizinin gidiştı açısından.
Çok başarılı bulduğum dizi senaristi Cüneyt İnay, son haftalarda fena halde bocalıyor. Hikaye saçmalamaya başladı. Zeynep olayı iyice Şükufe olayına benzemeye başladı. Senaristin hedefi tahmin ettiğim kadarıyla bu sezonu Cevahir - Bilal yarışı yaptırarak geçirmek. Sezon sonu ise Cevahir ile Zeynep'i evlendirmek.
Ama bu iş böyle yürümez. Bence en kısa zamanda Cevahir - Zeynep aşkı alevlenmeli. Bilal'e de başka eş bulunmalı. Özellikle okul sahneleri sıkıcı olmaya başladı. (Her ne kadar Kütük müthiş performansıyla kurtarmaya çalışsa da) Zekai, Pırıl, Şoray üçlüsünün de karışıklığına son verilmeli. Okul için yeni kişiler ve farklı konular bulunmalı. Hulki ve Şevval'in ayrılması hata oldu.
Senaristin elinde Ulvi gibi süper bir malzeme varken bunu daha iyi kullanması lazım.
Katip abinin hapisten çıkması senaryo adına olumlu olur belki.

Sonuç olarak Geniş Aile hala eğlenceli bir dizi. Sıkılmadan izliyorum ve bence komedi alanında hala en iyi. Ama büyük düşüşte. Bu düşüş durdurulmazsa korkarım ki bu sezon son sezon olur. Senaristin çok zeki bir insan olduğunu düşünüyorum, diziyi yeniden çıkışa geçireceğini inanıyorum.

dün 100. bölümü yayınlanmış süper dizidir ozanın dediği gibi yaşadığı büyük düşüşten kurtulmuştur inşallah bir yüz bölüm daha devam eder

Yayınlandığı 108 bölüm boyunca beni güldürmeyi başarmış , bazen hüzünlendirmiş final bölümünde ise hem hüznün hem komedinin tavan yaptığı , Ulvi ve Zek gibi efsane karakterler yaratmış bir dizidir ve FF'yi de Geniş Aile sayesine keşfettim. Aslında onun hakkında yazacak çok şeyim var..

Özellikle ilk sezonu ile beni çok güldüren ancak sonradan giderek azalan ve bıraktığım dizidir.

şukufe çıkana kadar çok güzel ve komik bi diziydi zeynep girince bozdu malesef ama ulvi aşırı komikti ya çok gülüyodum ona koyu bilo adamımdı :kiki: