Geniş Aile

İzlememeye devam edecem yeni sezonda

Sabah tekrar bölümleri çıkıyor. İzliyorum arada sırada :) Tekrarları bile fena güldürüyor :D Yıllar sonra bile aynı tatla izleyebileceğimi düşünüyorum.
Tıpkı Tatlı Hayat gibi, En Son Babalar Duyar gibi, Ayrılsak da Beraberiz gibi...

Tatlı Hayat süperdi şimdi bunlarla karşılaştırma yapmayın ona gülmeyecek adam yoktu

Onun seviyesine elbette ulaşamaz.

Tatlı Hayat'ın her bölümünü 20 kere izlesem yine gülerim valla :D Mükemmel bir işti gerçekten :)

10 Ağustos'ta ekranlara geri dönecek dizi. Merakla beklemekteyiz...
Zuhal Topal'ın yerine Rojda Demirer diziye dahil olmuş ve bence iyi bir karar olmuştur. Şükufe'nin durumları iyice baymıştı zaten özellikle son bölümlerde.

Genellikle kırsal kesimde görülen,2-3 kuşağı bir arada bulundurabilen aile çeşididir.Göçler,şehirleşme gibi sebeplerle geniş aileden çekirdek aileye geçilebileceği gibi,maddi-manevi sebeplerle çekirdekten genişe geçişlere de rastlanabilir.

Son bölümü gayet iyiydi. Yalnız bölümden çok fragman hoşuma gitti. Ulvi süperdi.
Tek eksik şu Şevval denilen kız. Gerçekten fazlalık. Çıktığında kanalı çeviresim geliyor. Tayanç tikisi bile daha az gıcıktı. Saltuk ve Kunter olsaydı yine süper olurdu :(

18+ tadında espriler biraz azaltıldığında,şu bebek birazcık sustuğunda ve okul sahneleri eski formuna ulaştığında belki bir derece daha iyi bir şey çıkacak ama,geçen yazki kaliteye bundan sonra yaklaşamayacak bile.Duygusal bağ kurdum gibi bir şey o bölümlerle.

Son bölümüyle yine yaran dizi.

Son bölümden en çok güldürenler:

-Kütük'e makyaj yapılması. Saçlarına mala ile jole sürülmesi :D
-Mürsel: "Bi Somer gördüm sanki. Hop Slyvester Mürsel"
-Bilal ile Müfik'in kahvede Bakugan oynaması :D
-Ulvi: "Taciz suçmu aga. Kim çıkarıyor bu yasaları kim kim kim" :D
-Nazan: "40 lira çok al sana 10 lira. Hakkını helal et."
-Bilal'in "Çok seviyorum kendimi ya çok." gibisinden kendini övdüğü sahne :D
-Cevo: "Eyvah babam arıyor." Zeynep:"Eyvah beni de Nazan arıyor." Ulvi:" Beni niye kimse aramıyor." :D

Komik sahneler elbette bunlarla sınırlı değildi. Umarım daha uzun yıllar sürer...

Nasıl unuttum. Pencere üçlüsünün aylar sonra geri döndüğü dizidir.

Diziden çıkanların ise hiç aranmadığı dizidir.

Diziden çıkanları incelemek gerekirse:

Şükufe: Son derece gıcık bir karakterdi. Bu diziye de yakışmıyordu. Zeynep çok çok daha iyi oldu.
Tayanç: Aynı şekilde ultra gıcık bir karakterdi. Yokluğu çok iyi oldu.
Nadir Dede: Zaten fazla yer almıyordu dizide. Hiç hissedilmiyor yokluğu.
Saltuk: Önemli bir eksik. Kütük'ün daha fazla ön plana çıkmasıyla kapatmışlar. Fena da olmamış.
Kunter: İkinci önemli eksik. Fakat diziye birşey kaybettirecek kadar değil tabiiki.

ben saltuk kunter ve nadir dedeyi kastediyorum :D .şukufe tayanç tikisi gereksizdi

Kütük ve yanındaki gözüklü eleman dolduruyor Saltuk ile Kunter'in yerini. Nadir Dede'yi boşver ya. Kosnik herif :D

Ayrıca, Kütük'ün Şevval'e açılırken Zekai'nin basketbol koçu gibi bir tavır sergilemesi de harikaydı :D