Çok güzel. Dizi çok zor olsa da devam filmi her türlü gelir.Box Office Türkiye @boxofficeturkey 1 sa.1 saat önceİstanbul, Türkiye
Bu hafta sonu Box Office Türkiye'nin bir numarası ve seyirci sayısı belli oldu. @genisailefilm 124.530 kişi ile #1 numara! @ChantierFilms
Salon durumu nasıldı arkadaşlar bizim salon küçük olduğu için durumu anlayamadım kalabalık mıydı @OzaN @takas
Aynen konu klişe olmasa daha iyi olabilirdi ama filmin sonunda yine define falan dediler 2.filmde de define olmaz umarım. Hatta ilk sezonda da yine aynı şekilde ikiye bölünmüş harita konusu vardı.
Ulvi karakteri için ayrı bir film dizi bile yapılabilir güldürmeyen sahnesi yoktu.
Aslında ilk sezon izleyenler bilir hikaye olarak da zirvedeydi güzel hikayeler çıkıyordu bunda Rüya İşçilerinin parmağı vardı.
Mürsel değil, Müfik.Bir az önce çıktım filmden resmen efsaneydi.Baya bir güldürdü iyi stres attım
Cevahir Ulvi Bilal Mürsel bunlar filmi sırtlayan isimlerdi Ayvalıktaki maceraları efsaneydi efsane.
Ulvi baya bir güldürdü Koyu Bilal ile Faydasız Cevahirin perdenin arkasındaki hapşırık sahnesi ise çok iyiydi
Kesinlikle devam filmi gelmeli böyle bir ekip zor gelir
Doğru ya yanlış yazmışımMürsel değil, Müfik.
Hatanı belirtmeyelim mi yani?Doğru ya yanlış yazmışım
Nasıl da hatamızı kollamış
HaydaaaaPuanımı 7.5'tan 7'ye düşürdüm. Filmi izledikten sonra fazla gaza gelmişim galiba.