2015 Geniş Aile: Yapıştır - Film Yorumları

en büyük sorun dağıtım firması dolu insanların gittiği yerlere değilde küçük yerlere koymuşlar

Ben de Ankara'da BüyülüFener'e gittim orası da küçük salondu yarısı dolmuştu ilk gün.

Salon durumu nasıldı arkadaşlar bizim salon küçük olduğu için durumu anlayamadım kalabalık mıydı @OzaN @takas

Aynen konu klişe olmasa daha iyi olabilirdi ama filmin sonunda yine define falan dediler 2.filmde de define olmaz umarım. Hatta ilk sezonda da yine aynı şekilde ikiye bölünmüş harita konusu vardı.

Ulvi karakteri için ayrı bir film dizi bile yapılabilir güldürmeyen sahnesi yoktu. :)

Aslında ilk sezon izleyenler bilir hikaye olarak da zirvedeydi güzel hikayeler çıkıyordu bunda Rüya İşçilerinin parmağı vardı. :)

Gişe sonuçları gelmiş ama yine de cevaplayayım. Benim olduğum salonun doluluk oranı hiç fena değildi. Arkalarda boş yer neredeyse yoktu ama önlerde boşluklar vardı.

Bu arada Kuddusi ve Mürsel'in yokluğunun özellikle Hafize ameliyata girmeden önceki sahnede sırıttığını düşünüyorum. Birinin annesi, birinin de kaynanası sonuçta. Umarım ikinci filmin konusu daha farklı olur, diğer karakterleri daha efektif kullanabilirler, kadronun geri kalanını da bir şekilde ikna ederler ve belaltıyı büyük ölçüde azaltırlar. Zerrin'imi de başka bir rolle bir yerlere sıkıştırsalar keşke, ama mantıksız olur. :)

Bir az önce çıktım filmden resmen efsaneydi.Baya bir güldürdü iyi stres attım :A

Cevahir Ulvi Bilal Müfik bunlar filmi sırtlayan isimlerdi Ayvalıktaki maceraları efsaneydi efsane.

Ulvi baya bir güldürdü Koyu Bilal ile Faydasız Cevahirin perdenin arkasındaki hapşırık sahnesi ise çok iyiydi :A

Kesinlikle devam filmi gelmeli böyle bir ekip zor gelir :D

Son düzenleme:
Bir az önce çıktım filmden resmen efsaneydi.Baya bir güldürdü iyi stres attım :A

Cevahir Ulvi Bilal Mürsel bunlar filmi sırtlayan isimlerdi Ayvalıktaki maceraları efsaneydi efsane.

Ulvi baya bir güldürdü Koyu Bilal ile Faydasız Cevahirin perdenin arkasındaki hapşırık sahnesi ise çok iyiydi :A

Kesinlikle devam filmi gelmeli böyle bir ekip zor gelir :D
Mürsel değil, Müfik. :)

Filmi geçtiğimiz Çarşamba günü izleyebildim nihayet yorumu şimdi yapabiliyorum :)
Geniş Aile'yi gerçekten özlemiştim fakat filmin konusu bana sıradan geldi, daha farklı bir konu üzerinden gidilmeliydi diye düşünüyorum ama filmde geçen replikler ve oyunculuklar bana Geniş Aile havasını verdiği için bu detaylar üzerinde fazla takılmayacağım, bir nevi Geniş Aile özlemimizi gidermiş olduk bu filmle. Umarım daha iyi devam filmleriyle tekrar sinemada bizlerle buluşur :)
Filmde en sevdiğim repliklerden biri: Hava almaya havaalanına giden Ulvi :A Gerçekten özlemişim Cevahir'in Ulvi'ye söylediği sözleri :A
Puan verecek olursak 7/10 :)

Ekibi çok özlemişim ya, süperdi film. :Z

Filme tabi ki Ulvi reyiz damga vurdu. Ettiği küfürler falan komediydi. Özellikle Çağla'ya dedikleri öldük gülmekten.

Ekibi çok özlemişiz, yine aynı samimiyette bir film olmuş. Çağla'yı arabaya alırken Ulvi'nin hareketleri süperdi, sonra Sera adlı geniş kalıplı kadının havuzdan çıkardığı sahne, o mafya kılıklı kadının sürekli ''Yazık'' demesi falan çok güldürdü. :D

Filmin sonunda Çağla yeni bir harita buldu, filmin 2. gelecek haberi bu. :Z

Bu arada bel altı sözler vardı ama bence hiç hani dikkat çekmedi bence, hepsi tam yerinde olmuştu. Özellikle Ulvi reyizin Çağla'ya dedikleri. :F

Bu arada filmin süresi çok kısa olmuştu, 45 dakika oldu hemen ara verdi. Ben şaşırdım orada, 14.00 seansı diye girdik. 14.15 gibi film başladı, 15.00 gibi araya girdi.

Puanımı 7.5'tan 7'ye düşürdüm. Filmi izledikten sonra fazla gaza gelmişim galiba. :D
Haydaaaa

Toplam 681 bin izlemeye ulaşmış acaba 2.filmi çıkar gönül ister ki film olmasın dizi olarak devam etsin ama zor gibi. Çünkü 1.5 saatte Cüneyt İnay güldürebileceği kadar güldürmek istedi ve ortaya kalite ve senaryo bakımından düşük ama komedi olarak bana göre kusursuz bi film çıkmıştı. :)

hep dedim gene diyorum dağıtım büyük salonlar yerine küçük salonlarda olursa bu sonuç iyi ama dağıtım daha iyi olsaydı belki 1 milyona yaklaşabilirdi