Benim küçükken ilk izlediğim tam dizidir Geniş Aile ben zeynep sezonunu izledim küçükken ilk sezonu da sonradan izledim. Geniş Aile konusundaki arada konuşuyorduk bunu sorman şaşırttı
İzledin mi sen bir ara sanki izlememiştin de izleyecektin![]()
Benim küçükken ilk izlediğim tam dizidir Geniş Aile ben zeynep sezonunu izledim küçükken ilk sezonu da sonradan izledim. Geniş Aile konusundaki arada konuşuyorduk bunu sorman şaşırttı
İzledin mi sen bir ara sanki izlememiştin de izleyecektin![]()
Yok izlediğini biliyordum da tam izleyip izlemediğine emin değildimBenim küçükken ilk izlediğim tam dizidir Geniş Aile ben zeynep sezonunu izledim küçükken ilk sezonu da sonradan izledim. Geniş Aile konusundaki arada konuşuyorduk bunu sorman şaşırttı![]()
Diziler özellikle yabanci dizilerle günümüzde aram pek yok vakit ayıramıyorum. Bir How I Met Your Mother başladım ona da ayda bir bakıyorumYok izlediğini biliyordum da tam izleyip izlemediğine emin değildim
Benim sana mutlaka bitir dediğin bir komedi dizisi vardı da o demek Seinfeld'di karıştı ikisi![]()
O da iyidir Barney favorimDiziler özellikle yabanci dizilerle günümüzde aram pek yok vakit ayıramıyorum. Bir How I Met Your Mother başladım ona da ayda bir bakıyorum![]()
Barney olmasa izlenmez zatenO da iyidir Barney favorim![]()