Geniş Aile 105.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

en iyisi hangisiydi

• cevahir

Oy: 0 0.0%
  • bilal

Oy: 6 75.0%
  • ulvi

Oy: 1 12.5%
  • zekai ve kütük

Oy: 1 12.5%
  • mürsel

• diğerleri(lütfen belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    8
evet öyle birşey demiştin ama üstünden çok geçti ayrıca cevahir ile ulvi sinema filmi olabilir diyorlardı sette konuşuyorlarmis keşke olsa ben kesin giderdim

bende giderdim evet demiş olabilirim çünkü adanalıyı çok seviyordum eskiden:)

105. bölümün 1 saat ten fazla var ben şimdi çıkıyorum birazdan yine girerim

Ey geniş aile hey saçmaladı sonunda ve bitti bunu bana deseler cuma pt-2'de olacak diye inanmazdım ne halden ne hale düştü

starın verdiği saate göre 8 dakika sonra filan başlıyacak ama star yine geç başlatır

geniş aile benim gözümde adanılıyı parçalar:)

hemen parçaladı neyi parçalıyor bu fikirlerden vazgeçin artık sevmiş olabilirsiniz ama geniş aile çok büyük bir başarılı elde etmedi ettide çok değil örnek komedi dalında türkiye adına bir şey vermedi bu yorumlar Şener Şen Kemal Sunal mezarında ters dönmüştür

hemen parçaladı neyi parçalıyor bu fikirlerden vazgeçin artık sevmiş olabilirsiniz ama geniş aile çok büyük bir başarılı elde etmedi ettide çok değil örnek komedi dalında türkiye adına bir şey vermedi bu yorumlar Şener Şen Kemal Sunal mezarında ters dönmüştür

Adanalı'nın Türk TV Tarihi'ne bir katkı yaptığının mı düşünüyorsun?

kötüyüz be the killing ayrıca alemto yine başlama yazdıklarının doğru olmadığını sende biliyorsun

Bu düşüncelerden bırakın öyle düşünmeyi Geniş Aile ne kattı Tv dünyasına böyle yorumları görünce yazık yazık demekten başka bir şey düşmüyor bana

Yazdıklarını oku. Geniş Aile bir şey katamadı ve Kemal Sunal'ı mezarında ters döndürdüyse sence Adanalı ne yaptı?

La sabır Adanalı bir şey yaptı diyen kim sana her yorumumdan yanlış anlamlar çıkarma artık xdragxx Geniş Aile Adanalyı ezer geçer demiş bende hemen ezdi dedim bu yorumdan nasıl olduda böyle yorum çıkardın anlamadım

Bu düşüncelerden bırakın öyle düşünmeyi Geniş Aile ne kattı Tv dünyasına böyle yorumları görünce yazık yazık demekten başka bir şey düşmüyor bana

En basit örneği şu ki AlemTo;

Adanalı internet ortamında söylenmedik sz bırakılmayan dizi. Bir de Geniş Aile'ye bak, farkı göreceksin. :=)

adanalıyi ben severdim ama tvye katkı saglamadi geniş aile sağladı komedi olarak

La sabır Adanalı bir şey yaptı diyen kim sana her yorumumdan yanlış anlamlar çıkarma artık xdragxx Geniş Aile Adanalyı ezer geçer demiş bende hemen ezdi dedim bu yorumdan nasıl olduda böyle yorum çıkardın anlamadım

Peki, ben yanlış anlamışım. Konuyu kirletmeyelim, burada bitsin. :)

The Killing bak amacını anlamıyorum sana Adanalı Geniş Aileden iyi diye bir şey dedim mi demedim Adanlı bir şey kattı dedim mi demedim hemen yanlış cümleler çıkarman ...

tamam tartışmayı bitirin yoksa adanalıdan da nefret etmeye başlıcam