Geniş Aile 105.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

en iyisi hangisiydi

• cevahir

Oy: 0 0.0%
  • bilal

Oy: 6 75.0%
  • ulvi

Oy: 1 12.5%
  • zekai ve kütük

Oy: 1 12.5%
  • mürsel

• diğerleri(lütfen belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    8
Geniş Aile'den nefret edebiliriz, hiç sevmeyebiliriz.

Ama kimsenin kimseyi tahrik etmeye hakkı yok.

Eğer Geniş Aile'yi sevmiyorsan bu konulara kışkırtıcı saçma yorumlar yapma bu kadar basit.

ozana soruyorum hatta diğer arkadaşlarada soruyorum sizce geniş aile türk tv tarihinin komedisini etkilemedi mi hiç

Geniş Aile'den nefret edebiliriz, hiç sevmeyebiliriz.

Ama kimsenin kimseyi tahrik etmeye hakkı yok.

Eğer Geniş Aile'yi sevmiyorsan bu konulara kışkırtıcı saçma yorumlar yapma bu kadar basit.

La allah Geniş Aile istediğimi deme hakkında sahibim.Ve bir şey diyen olmadı bu fikirlerden vazgeçin Geniş aile dizisi forum seviyor diye ben öteki dizileri ezdirmem bu Xdragxxlar Cevaa filan tüm dizileri küçültüverdi hemencik yazık Geniş aile komedi alanında büyük katkı sağlamış daha aday bile olamadı 2011 ödüllerde neden bahsediyorsunuz bunların hepsi bir gerçek tartışmayı yapan sizsiniz

ozana soruyorum hatta diğer arkadaşlarada soruyorum sizce geniş aile türk tv tarihinin komedisini etkilemedi mi hiç

Geniş Aile sayfasına sordun gibi bir şey oldu burada Geniş Aile seven kişiler aktif tabi ki kattı diyeceksin git ekşi sözlükten başka yerde çok sana çok büyük bir küfürlü cevaplar gelir

La allah Geniş Aile istediğimi deme hakkında sahibim.Ve bir şey diyen olmadı bu fikirlerden vazgeçin Geniş aile dizisi forum seviyor diye ben öteki dizileri ezdirmem bu Xdragxxlar Cevaa filan tüm dizileri küçültüverdi hemencik yazık Geniş aile komedi alanında büyük katkı sağlamış daha aday bile olamadı 2011 ödüllerde neden bahsediyorsunuz bunların hepsi bir gerçek tartışmayı yapan sizsiniz

Bir şey demek istemiyorum ama fazla zorluyorsun. Aç bak bakalım internet forumlarını, sölüklerini. Hangisi daha beğenilmiş? Adanalı dizisi için Ekşi Sözlük'te tek bir yorum görebiliyor musun bakalım.

Bir şey demek istemiyorum ama fazla zorluyorsun. Aç bak bakalım internet forumlarını, sölüklerini. Hangisi daha beğenilmiş? Adanalı dizisi için Ekşi Sözlük'te tek bir yorum görebiliyor musun bakalım.

The Killining sana Adanalı hakkında bir şey dedim mi dahada yanlış anlamlar çıkarıyorsun uff yettin ama tartışmayı yine sizden çıkıyor burada doğruları konuşuyorum ama siz saçmalama diyorsunuz

Son düzenleme:
The Killining sana Adanalı hakkında bir şey dedim mi dahada yanlış anlamlar çıkarıyorsun uff yettin ama tartışmayı yine sizden çıkıyor burada doğruları konuşuyorum ama siz saçmalama diyorsunuz

AlemTo sen şuursuz musun? Hiç kusura bakma da 3 yorum önce ne yazdığını ya unutuyorsun, ya da ne anlamda yazdığını bilmiyorsun. Neyse, konu kirlenmesin.

AlemTo sen şuursuz musun? Hiç kusura bakma da 3 yorum önce ne yazdığını ya unutuyorsun, ya da ne anlamda yazdığını bilmiyorsun. Neyse, konu kirlenmesin.

Bir şey yazan yok Adanalı ile Geniş aile kıyaslamam diyorum anlamadın galiba sana Adanalı başarılı şu bu diyen bir şeyde olmadı konu kirliği yapma!

Geniş aile bu hafta erken başlamış birazdan bakmayı düşünüyorum az bir kısıma nasıl gidiyor diye

Açtım şu anda seyrediyorum umarım güzel bölüm yapmışlardır fakat yine tekrar Alemdar Baba yine cevaları evine çağırmış bunlarda tekrarlama oluyor Geniş Aile zek ile kütük çok komikler yine :Dbir tek onlar diziye zevk veriyor:)

Son düzenleme:
zaten geniş ailenin en kötü bölümlerinde bile kendilerini bozmadılar onlar yani şu ana kadar hep iyi olanlar zek ve kütükler

dizinin biteceğini bildiğim için izlerken çok değişik bir duygu oluyor vay be böyle bir dizi bitecek mi diyorum içimden
koyu bilal:tipinize bakarsanız çok çocuk çıkmış sizden
cevahir:yuh lan kadın doğum aygırı gibi bir şey dediler:d

neşe bilalin gözlüğünü çıkarınca bilal güneş görmüş vampir gibi kıvranıyor