başka bir konuda yazdığım şeyi birdaha yazıyorum geniş aile başladığından beri hiçbir komedi dizisi geniş ailenin başarısını yakalayamamıştir itirazı olan varsa söylesin ve dizinin adını yazsın
o cümlen hatalı be hacı şimdi herkes kendi sevdiği komedi dzini yazacakbaşka bir konuda yazdığım şeyi birdaha yazıyorum geniş aile başladığından beri hiçbir komedi dizisi geniş ailenin başarısını yakalayamamıştir itirazı olan varsa söylesin ve dizinin adını yazsın
leyla ile mecnunda geniş aile kadar ilgi görmedi ayrıca ben geniş aile başladığından beri hiçbir komedi dizinsinin 14 reytinge geldiğini görmedim yani rekor hala geniş ailede
ayrıca starinda reyting rekoru geniş ailede geçen sezon star çok kötüydü ama geniş aile starda 8 reytingi geçti zaten hep zeynep karakteri yüzünden reytingler düştü çünkü dizi o karakter yüzünden drama açılıyordu ama çok şükür ki geniş aile ruhu geri döndü
aynen ortaamalemto seni anlamakta güçlük çekiyorum artık sen değilmiydin geniş ailenin 96. bölümünü beğenen ve 97. bölümünüde izleyeceğini söyleyen şimdi gelmiş 96. bölümü izledim yine sıkıcıydi diyorsun kanıt olarak geniş aile 96. bölüm yorumlarına bakabilir