Geniş AİLE Mİ Çocuklar Duymasın Mı Hangisinin Daha ÇOK Fanı Var

hangisinin daha çok fanı var

• Kullanılan toplam oy
    13

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,827
Puanı
1,060
hacılar bana göre geniş ailenin eskisi kadar fnı yok ama hala çocuklar duymasından daha çok fanı vardır
bu konuyu açmak istemezdim ama alemto chatten falan hep benle bu konuyu konuşuyor:D

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Facebook'ta Geniş Aile'nin 700.000 kişilik fan sayfası var. Dizideki Mürsel'in 1.000.000 kişilik fan sayfası var.
Çocuklar Duymasın'ın en fazla kişili sayfası 70.000 kişilik. Fazla söze gerek yok bence :)

Aslında aralarında pek bir fark yok ama Çocuklar Duymasın sit-com yapım yani sadece evde yaşanıyor fazla aksiyon yok,macera yok. Geniş Aile ise tam tersi aksiyon,macera,duygusallık falan hepsi ön planda.

Facebook'ta Geniş Aile'nin 700.000 kişilik fan sayfası var. Dizideki Mürsel'in 1.000.000 kişilik fan sayfası var.
Çocuklar Duymasın'ın en fazla kişili sayfası 70.000 kişilik. Fazla söze gerek yok bence :)
işte bunu anlatmak istiyorum
reytingler bence bir sonuç değil şu anda en çok fanı olan dizilerden leyla ile mecnuna bakın

hacılar bana göre geniş ailenin eskisi kadar fnı yok ama hala çocuklar duymasından daha çok fanı vardır
bu konuyu açmak istemezdim ama alemto chatten falan hep benle bu konuyu konuşuyor:D

zaten bu forumun diğer adı Geniş Aile Forumum😉 ne gerek var böyle tartışma çıkacak konu açmaya ben sana kanıt gösteriyorum sen ne yapıyorsun gereksiz şeyler yapma forumun yeri değil 😉

Facebook de ben taradım ettim ama 1 milyonluk hayran göremedim :) çocuklar duymasın 1 sene oldu 😉 eskisini sayma o sayfalar kapandı bile geniş aile kaç sezon oldu 😉 Face De de benim Yahşi Cazibe 500 Bin kişilik sayfa vardı ama kapandı ondan sonra ilgilenmedim 😉

Facebook de ben taradım ettim ama 1 milyonluk hayran göremedim :) çocuklar duymasın 1 sene oldu 😉 eskisini sayma o sayfalar kapandı bile geniş aile kaç sezon oldu 😉 Face De de benim Yahşi Cazibe 500 Bin kişilik sayfa vardı ama kapandı ondan sonra ilgilenmedim 😉
geniş ailenin ilk senesinde ulvinin sayfası 1.5 milyon oldu kapandı şu anda mürsel severle sayfası 1 milyon

Geniş Aile 3.sezon Çocuklar Duymasın 2.sezon. Arada çok fark yok. Bu sezon sonunda da Geniş Aile çok farkla önde olacak. (Birkaç ay sonra bitse bile.)

Sayfa da:
Mürsel Severler | Facebook

başka bir konuda yazdığım şeyi birdaha yazıyorum geniş aile başladığından beri hiçbir komedi dizisi geniş ailenin başarısını yakalayamamıştir itirazı olan varsa söylesin ve dizinin adını yazsın