Semih'in hakkı yendi, açık ve net!Resmen şok oldum.Gel yarışmayi getir buralara kadar finalde sana tekme vursunlar
@beyazsoy alakası yok bence.Ege mego ile alakasi yok reji haksizlik yapti
Semih'in hakkı yendi, açık ve net!Resmen şok oldum.Gel yarışmayi getir buralara kadar finalde sana tekme vursunlar
@beyazsoy alakası yok bence.Ege mego ile alakasi yok reji haksizlik yapti
Bir sıfır geriden geleceği belliydi. Semih çok yanlış yaptı boş bir tuncaya hediye etti. Tuncay saz calarak aldı parayı semihin hediyesi oldu))))Semih 1-0 geriden başladı ama.
Eski yarışmacıların oy kullanması çok saçma bir uygulama olmuş.Semih'in hakkı yendi, açık ve net!
Ne uğursuz adamsın yaEski yarışmacıların oy kullanması çok saçma bir uygulama olmuş.
Benim desteklediğim yarışmacılar niye finalde kaybediyor anlamıyorum.
survivordaki hasan gibi olmuş o zaman camoka da öyle olmuştuYa haftalardır aylardır 1.olan adam gitsin bugün yenilsin.Resmen yazık oldu onca emege.Yarismayi buralara kadar getirip elen yazıkggünah
Yok bundan sonra kimseyi körü körüne desteklemeyeceğim bu 3.kez oluyor.Ne uğursuz adamsın ya
Sağlık olsun ama bozuldum yani. Sen en başından beri Semih'i tut ve adam çok başarılı olsun. Gel de kazanama.
Tamamdır ekliyorum.Yok bundan sonra kimseyi körü körüne desteklemeyeceğim bu 3.kez oluyor.
@Yiğitt açtığın konuya koy istersen izlemeyenler olur yarın bakarlar.
Adama fena kumpas kkurdular.Adam zaten hepsini elemişti onlara oy kullandirarak geriden başlattılar.Gazete sms deyince de olay koptusurvivordaki hasan gibi olmuş o zaman camoka da öyle olmuştu
ilginç bi sonuç olmuş o adam kesin kazanır diyodum şaşırdım
Aynen çok kötü oldu.Adama fena kumpas kkurdular.Adam zaten hepsini elemişti onlara oy kullandirarak geriden başlattılar.Gazete sms deyince de olay koptu
acunun yarışmaları işte izlememek lazımAdama fena kumpas kkurdular.Adam zaten hepsini elemişti onlara oy kullandirarak geriden başlattılar.Gazete sms deyince de olay koptu
Terk edecekti zaten sunucu çağırdı zorla.Ya aklıma geldikce gülüyorum yahu adam 330 gün boyunca yarışmayı getirsin buralara adami finalde sepetleyin.O kadar 1.ol son hafta kumpas kurup elesinler seni ben olsam orayı terkederdim
Olabilir her şey beklenir bunlardan.efsane bir dedikodu dönen yarışma. zaten nur tuğba kağıdı göstermedi tuncayın adını hemen yayını kestiler. aybüke gelsin de anlatsın twitter yıkılıyor yine. dedikodu şu noter kağıdında semih yazıyormuş ama üzerinde not varmış. hatta aybüke sormuş sanırım diyorlar tabi kendisi burada gelsin de açıklasın bana çok mantıksız geliyor. noter lan en nihayetinde dava açsalar kazanırlar
''nurtuğbanın elindeki kağıtta semih yazıomuş ama üstünee alpayın notu varmış tuncay şampiyon diye bunu görmüşler kurre aybüke semih kurre açıklanma sırasında semihe işaret yapmış not var kağıtta.
@Harunnn60
efsane bir dedikodu dönen yarışma. zaten nur tuğba kağıdı göstermedi tuncayın adını hemen yayını kestiler. aybüke gelsin de anlatsın twitter yıkılıyor yine. dedikodu şu noter kağıdında semih yazıyormuş ama üzerinde not varmış. hatta aybüke sormuş sanırım diyorlar tabi kendisi burada gelsin de açıklasın bana çok mantıksız geliyor. noter lan en nihayetinde dava açsalar kazanırlar
''nurtuğbanın elindeki kağıtta semih yazıomuş ama üstünee alpayın notu varmış tuncay şampiyon diye bunu görmüşler kurre aybüke semih kurre açıklanma sırasında semihe işaret yapmış not var kağıtta.
@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?