| Genel Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya haftalardır aylardır 1.olan adam gitsin bugün yenilsin.Resmen yazık oldu onca emege.Yarismayi buralara kadar getirip elen yazıkggünah

Eski yarışmacıların oy kullanması çok saçma bir uygulama olmuş. :(

Benim desteklediğim yarışmacılar niye finalde kaybediyor anlamıyorum. :F
Ne uğursuz adamsın ya :F

Sağlık olsun ama bozuldum yani. Sen en başından beri Semih'i tut ve adam çok başarılı olsun. Gel de kazanama. :T:

Ya haftalardır aylardır 1.olan adam gitsin bugün yenilsin.Resmen yazık oldu onca emege.Yarismayi buralara kadar getirip elen yazıkggünah
survivordaki hasan gibi olmuş o zaman camoka da öyle olmuştu :D

ilginç bi sonuç olmuş o adam kesin kazanır diyodum şaşırdım :D

Ütopya yarışmacıların oy kullanması çok saçma , onun yerine güzel bir oyun hazırlanabilirdi. :) :)

Ya aklıma geldikce gülüyorum yahu adam 330 gün boyunca yarışmayı getirsin buralara adami finalde sepetleyin.O kadar 1.ol son hafta kumpas kurup elesinler seni ben olsam orayı terkederdim

tuncaya sevindim ben yarışmaya bakmama rağmen semihe baştan beri
gıcıktım niyse

efsane bir dedikodu dönen yarışma. zaten nur tuğba kağıdı göstermedi tuncayın adını hemen yayını kestiler. aybüke gelsin de anlatsın twitter yıkılıyor yine. dedikodu şu noter kağıdında semih yazıyormuş ama üzerinde not varmış. hatta aybüke sormuş sanırım diyorlar tabi kendisi burada gelsin de açıklasın bana çok mantıksız geliyor. noter lan en nihayetinde dava açsalar kazanırlar :d

''nurtuğbanın elindeki kağıtta semih yazıomuş ama üstünee alpayın notu varmış tuncay şampiyon diye bunu görmüşler kurre aybüke semih kurre açıklanma sırasında semihe işaret yapmış not var kağıtta.

@Harunnn60

efsane bir dedikodu dönen yarışma. zaten nur tuğba kağıdı göstermedi tuncayın adını hemen yayını kestiler. aybüke gelsin de anlatsın twitter yıkılıyor yine. dedikodu şu noter kağıdında semih yazıyormuş ama üzerinde not varmış. hatta aybüke sormuş sanırım diyorlar tabi kendisi burada gelsin de açıklasın bana çok mantıksız geliyor. noter lan en nihayetinde dava açsalar kazanırlar :D

''nurtuğbanın elindeki kağıtta semih yazıomuş ama üstünee alpayın notu varmış tuncay şampiyon diye bunu görmüşler kurre aybüke semih kurre açıklanma sırasında semihe işaret yapmış not var kağıtta.

@Harunnn60
Olabilir her şey beklenir bunlardan. :(

efsane bir dedikodu dönen yarışma. zaten nur tuğba kağıdı göstermedi tuncayın adını hemen yayını kestiler. aybüke gelsin de anlatsın twitter yıkılıyor yine. dedikodu şu noter kağıdında semih yazıyormuş ama üzerinde not varmış. hatta aybüke sormuş sanırım diyorlar tabi kendisi burada gelsin de açıklasın bana çok mantıksız geliyor. noter lan en nihayetinde dava açsalar kazanırlar :D

@Harunnn60

doğru hemen bitti yarışma

Tabi oyle soylenecek, Semihin fanlari simdi baslarlar yalan yanlis sozlere. Son haftada dokunulmazlik alamiyodu semih ama tuncay aliyodu oylati dustu son haftada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...