Aman zaten bitiyor bundan sonra kimse tv8 izlemez.Acun'un gözünü 30 dk lik reklamlar bürümüş .
Stratejik davrandığını zannediyor ama bu yanlış uygulama Ütopya ve Tv8 izleyenlerini sıkıyor.
Aman zaten bitiyor bundan sonra kimse tv8 izlemez.Acun'un gözünü 30 dk lik reklamlar bürümüş .
Stratejik davrandığını zannediyor ama bu yanlış uygulama Ütopya ve Tv8 izleyenlerini sıkıyor.
O Ses Türkiye başlayacak, niye öyle diyorsun?Aman zaten bitiyor bundan sonra kimse tv8 izlemez.![]()
Forumda herkes sıkılmış kimse başlamasın diyordu.O Ses Türkiye başlayacak, niye öyle diyorsun?![]()
@Yiğitt benimde arkadaşım olabilir böyle şeyler.@Harunnn60 , @Yiğitt senden daha hızlı çıktı !!
Sen telefondasın, jarzın falan bitiyor kimse açmaz diye düşündüm ben.
aynen
Sonradan bilgisayara geçmiştim.Beynimden vurulmuşa döndüm, ne bileyim bir tuhaf oldum.
Sen telefondasın, jarzın falan bitiyor kimse açmaz diye düşündüm ben.![]()
Ne kadan da kibarsınız.[emoji18] [emoji18]
Semih 1-0 geriden başladı ama.Semih son zanlarda egosu o kadar sismisti ki aynı survivorda finali gibi oldu)) merve de şişmiş egosunun kurbanı oldu semih de hele hazırladı final gazetesi açıkça Erdoğan ozentisiydi. Bu ister istemez anti Erdoğan kitleyi kendine cephe almasına neden olurdu ve oldu. Finali bubyizden izlemedim iki hak etmeyen finale kalmıştı çünkü