Kanal D Gelinim Mutfakta - Program Yorumları

Reactions: Angelica and mrt-06
İlk defa bir gündüz kuşağındaki programda kavga izlerken korktum. Bardak fırlattı kadına. 😱

@xBUGRAx @xemrexxx @vadikızı @Forumdash @Hachiko @Ahmed @dreamy @Emre Ozansoy @serhatt

Kadında haketmişti Atacan o Çiğdem varya o fena bir kadın altın için iftira atıyo yalan söylüyor bu bölümde de Özlemin sinirleneceğini iyi biliyordu kışkırttı kışkırttı kızda en sonunda patladı o cumada kızı gönderdiler
Elife torpil yapılıyor editörle sorun yaşadıktan sonra getirttip yarıştırmaya devam ettiriyorlar hatta o editörü işten attırmışlar artık kaç bileziğe anlaşma yapıldıysa Eliflere torpil yapılıyor Ezgi zaten torpili geçen cuma gitmek istediler göndermedi Fatih bu hafta Elif alacak bilezikleri Haticelerin Rümeysaya oynamasıyla Ezgiyi elenmekten kurtaracaklar Rümeysa elenecek Haticeden nefret ettim hamile kadına bu yapılırmı ya😡 atacan iç ses:ablam ne yazmışsın yaa

O kadar detayları bilmiyorum ama Çiğdem'i seviyorum ben ablam.

Şu all star-da resmen insanın başı ağrıyor izlerken.

Reyhan ve Çiğdem bir arada kulakları sağır ediyor.
Annem de "başım ağrıdı ya" deyip kapatıyor zaten.

Reactions: Angelica and Ahmed
O kadar detayları bilmiyorum ama Çiğdem'i seviyorum ben ablam.

Annem de "başım ağrıdı ya" deyip kapatıyor zaten.
Benim annem de tek puan kısmını izliyor, bazen ona bile dayanamıyor ve bana sonra İnstagramda bakıp puanları dersin diyor.

All Star yapacağız dediler ama tüm güçlü karakterleri bir araya yığdılar diye işler patladı. Artık insan dayanamıyor bu kadar kavga gürültüye.

En azından burada kavga anlaşılıyor ama Zuhal'da hala mikrofon problemi var kavgalar anlaşılmıyor hepsi bir anda konuşunca gürültü gibi geliyor bana @xBUGRAx

Kavga konusunda şu an en iyisi bu program, baş ağrısı için de mecburen sesi biraz kısıp izlemek gerek sanırım.

Reactions: Angelica
Ben artık kaynana-gelin kavgası değil, Kısmetse Olur tarzı istiyorum. O klasik müzikle olan, temasssğğ yokğğ diye bağırılan kavgalar.

Ben artık kaynana-gelin kavgası değil, Kısmetse Olur tarzı istiyorum. O klasik müzikle olan, temasssğğ yokğğ diye bağırılan kavgalar.
Yasak kalkınca yeniden bomba gibi dönecekler, o güzel günlerin geleceğine inanıyorum.

Reactions: Ahmed

Bu hafta bir Mine var allahhh çıldırttı hepimizi atacann
@xBUGRAx nerden buldunuz o Mineyi yaa

Reactions: mrt-06
Reactions: xBUGRAx
Rümeysa eleniyormuş bu hafta.
Haftaya Gülcan geliyor diyorlar bakalım.