Artık torpil hissediliyor zaten bu arada nedense Hatice son zamanlarda çok isteksiz gibi keşke elensem modunda??
E yapılan torpillerin oda farkında oda bundan rahatsız olabilir
Artık torpil hissediliyor zaten bu arada nedense Hatice son zamanlarda çok isteksiz gibi keşke elensem modunda??
Sen de fark etmedin mi ablam ya da kayınvalidesi ile de sorunu olabilir sürekli düşük veriyor.E yapılan torpillerin oda farkında oda bundan rahatsız olabilir
Sen de fark etmedin mi ablam ya da kayınvalidesi ile de sorunu olabilir sürekli düşük veriyor.
Ben buluyordu diye aklımda kalmış Çiğdem ile karıştırdım herhalde..İlk yarıştıklarını izlemedim ama sonra diğerlerini sıkı takip edip izledim Hüsniye diğerleri gibi Haticeye hiç 5 veremiyor yani bu yeni değil baştan beri böyle ablam
Ben buluyordu diye aklımda kalmış Çiğdem ile karıştırdım herhalde..
500. BÖLÜM FRAGMANI
@vadikızı
Büyük ihtimalle Neslihan gidecek ama 500. bölüm diye göndermezler yine.
Daha kısa 1.5 saat hızlı olsa sıkmaz ama 3 saat saat boş konuşmalar, kritikler derken baygınlık geçiriyor insan.Bu program da çok baydı beni, cidden Fatih bey ve yarışanlar bıkmıyor mu?
Bu program da çok baydı beni, cidden Fatih bey ve yarışanlar bıkmıyor mu?
Ara vermeli bence.Daha kısa 1.5 saat hızlı olsa sıkmaz ama 3 saat saat boş konuşmalar, kritikler derken baygınlık geçiriyor insan.
Demet Akalın kavgası birde annesini kaybetti üst üste geldi her şeyi.Fatih bıkmış galiba bu ara pek keyifli sunmuyor yarışmayı
Demet Akalın kavgası birde annesini kaybetti üst üste geldi her şeyi.