Ooo harikaymış deniz kenarı.Her yerde porselen seramik mağazaları var. Dinlenme tesislerinde bile.@xBUGRAx porselen severmiş.
Çeyizimi düzerken kafayı yerim artık hangisine girsem diye.Çeyizini ordan düzersin işte.
Yetmez ama evet.Bölüm hakkında yorum yapmak istiyorum ama aklıma pek bir şey gelmiyor. Sadece gelinimin o kadar sıradan bir cevap vermesini beklemiyordum. Sezon finaline daha uzun şeyler yazarım şimdi dizi işini hallet de. Eline sağlık.@mrt-06
Gelinimin 3656. ihaneti karşısında şoka uğradım bu kadar yazmam bile mucize.Yetmez ama evet.
Şu tipleri görmek istemiyorum. Psikolojim bozuluyor.Gelecek yaz bu formatı foruma uyarlayacağım. Fav10 Hafızları Kapışıyor.
@xBUGRAx @dreamy @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @xemrexxx @MasacRE- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @vadikızı @serhatt @Aserat @Bully @DarkLegenD @pompy
Gelinimin 3656. ihaneti karşısında şoka uğradım bu kadar yazmam bile mucize.Sıra sende.
Gelecek yaza kadar mı yok program beGelecek yaz bu formatı foruma uyarlayacağım. Fav10 Hafızları Kapışıyor.
@xBUGRAx @dreamy @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @xemrexxx @MasacRE- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @vadikızı @serhatt @Aserat @Bully @DarkLegenD @pompy
Gelecek yaz bu formatı foruma uyarlayacağım. Fav10 Hafızları Kapışıyor.
Ailevi sorunlar yüzünden çekilelim bence hiç beklemeyelim Pazartesi'yi.Görsel sorusunu düşünmek istemiyorum..
Ailevi sorunlar yüzünden çekilelim bence hiç beklemeyelim Pazartesi'yi.
Dışarlıklı gelin almayalım demiştim ama benim oğlum aptal.Soyadından utan be ne sorunu Türkiye'nin 14. zengini bizim ailede..
Dışarlıklı gelin almayalım demiştim ama benim oğlum aptal.Gelecek sezon ben de Zuhal'in programını uyarlarım orada tekrar deneriz.
hadsiz laflara bak o tahtı ters çevirir forumdan 4 hadsizi oturturum .ssNe o yine, @xemrexxx in tahtına mı göz diktin, etiketle güldürme çabaları başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?