Spor Gedson Fernandes

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
0_GettyImages-1200359130.jpg

Galatasaray, son dakika yaptığı KAP açıklamasında Benfica'nın genç yıldızı Gedson Fernandes'i yarım sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurduğu Benfica'nın genç yıldızı, orta saha oyuncusu.

Benfica altyapısından yetişen ve bonservisi Benfica'da bulunan 22 yaşındaki Portekizli genç yıldız son olarak geçtiğimiz sezon Tottenham'da kiralık olarak forma giymişti. Yarım sezonluğuna kiralansa da sezon sonu 1 sene daha kiralanması için girişimlerde bulunulacağı biliniyor.

Tutmadı ne yazık ki.. Bu adamı futbola döndüreceğiz diye şampiyonluğu ve iki sene üst üste gelen şampiyonlukta büyük payı olan Belhanda'yı kaybettik birde.. Nerden tutsan elinde kalıyor.

4-3-3'de fena değildi aslında. Terim'in çift forvet inadı onu da düşürdü.

İrfan'ı bize iyi yamadılar. İrfan yerine Gedson'u yani Mourinho'nun prensini alsak hala şampiyonluk şansımız vardı....

İlk birkaç maçlık alışma sürecinde takıma alışamadığı için bizim yangıncı tayfa tarafından yerden yere vurulan fakat daha sonra giderek artan performansıyla şu an takımın en formda ve dinamik ismi haline gelen kumaşı sağlam bir isimdir. Büyük ihtimalle yarım sezonluk bir hikaye olarak kalacaktır ancak bir sezon daha kiralanırsa önümüzdeki sezonun başrollerinden biri olması oldukça muhtemeldir. Şu an Ömer Bayram, Etebo, Akbaba gibi isimlerle pas trafiği yapmak zorunda kalması en büyük dezavantajlarından biridir.

Galatasaray’ın yeniden kiralayabilmek için kırk takla attığı, mevkisinde Süper Lig’in en iyisi, en potansiyellisi olan genç yıldız. Kendisi de tıpkı Onyekuru gibi Galatasaray’ı istediği için bir sezon daha kiralanması oldukça mümkün gözüküyor...

AD3DA142-9DEC-41A7-AD74-A8CC45EA3313.jpeg

Yarım sezonluk hikaye olarak kalan ve Galatasaray taraftarınca bu kadar kısa sürede hatırlarda büyük tat bırakmış olan futbolcudur. Ne yazık ki Benfica bir türlü bırakmadı. Teknik kalitesi geçtiğimiz sezon fazlasıyla takımı da ileri sürüklüyordu, adeta tek başına savaşıyordu ilk birkaç maçlık alışma süreci hariç.

Her şeye rağmen transfer dönemi bitene dek bir umut yolunu gözleyeceğiz. Umarım tekrardan parçalı formayı giymesi nasip olur...

gedson_fernandes_galatasaraya_02d49_800.jpg

Benfica’nın bir türlü bırakmadığı ve bırakmayacağını belirttiği futbolcudur.... Sanırım bu hikaye yarım sezonluk kalacak ama transfer dönemi bitene dek hep bir umut bekliyor insan... Geçen sezon ilk birkaç maçlık alışma sürecinden dolayı yangın yapan Gedson’u gömen yangıncı GS taraftarlarına da selamlar...

Galatasaray'ın alamadığı, muhtemelen Beşiktaş'ın alacağı futbolcu. Ghezzal ve Rosier için Galatasaray başkanına atar gider yapan Beşiktaş başkanı, şimdi de Galatasaray'ın istediği futbolcuyu almaya çalışıyor.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Galatasaray'ın alamadığı, muhtemelen Beşiktaş'ın alacağı futbolcu. Ghezzal ve Rosier için Galatasaray başkanına atar gider yapan Beşiktaş başkanı, şimdi de Galatasaray'ın istediği futbolcuyu almaya çalışıyor.
Beşiktaş alırsa ve GS taraftarları 90 dakika boyunca Burak Elmas'ı istifaya davet etmezse taraftarlara yazıklar olsun. Eğer BJK alırsa ne Dursun ne Mustafa Cengiz, en nefret ettiğim GS başkanı olur Burak Elmas...

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Beşiktaş alırsa ve GS taraftarları 90 dakika boyunca Burak Elmas'ı istifaya davet etmezse taraftarlara yazıklar olsun. Eğer BJK alırsa ne Dursun ne Mustafa Cengiz, en nefret ettiğim GS başkanı olur Burak Elmas...
Ghezzal ile Rosier'i alabilseydiniz alırdınız zaten, yani Gedson'u alabileceğinizi sanmıyorum bu yüzden. Bu isimler yerine, bilinmedik isimlere kumar oynuyorsunuz ne yazık ki.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Ghezzal ile Rosier'i alabilseydiniz alırdınız zaten, yani Gedson'u alabileceğinizi sanmıyorum bu yüzden. Bu isimler yerine, bilinmedik isimlere kumar oynuyorsunuz ne yazık ki.
Stopere 7 Milyon, Cicaldua'ya 6.5 Milyon, Kutlu'ya 4 Milyon Euro bonservis gömdüler.. Bu kadar bol keseden harcarken isteseler Ghezzal'ı alabilirlerdi aslında, ama yaşı gereği yanaşmamış olmalarını anlarım. Rossier'i alamazdık çünkü adam fanatik BJK'li oldu, 100 Milyon Euro maaş bile verseler BJK'den başkasında oynamaz neredeyse abartmak gerekirse. Ama Gedson da GS'yi isterken ve bu kadar bol keseden harcarken Gedson için paraya kıymamaları anlaşılmaz geliyor. Gerçi 10 Milyon Euro'yu Benfica kabul etse çoktan alırdık herhalde, daha fazlasını istiyorlar doğal olarak...

• Beğendim
Reactions: Araf

Stopere 7 Milyon, Cicaldua'ya 6.5 Milyon, Kutlu'ya 4 Milyon Euro bonservis gömdüler.. Bu kadar bol keseden harcarken isteseler Ghezzal'ı alabilirlerdi aslında, ama yaşı gereği yanaşmamış olmalarını anlarım. Rossier'i alamazdık çünkü adam fanatik BJK'li oldu, 100 Milyon Euro maaş bile verseler BJK'den başkasında oynamaz neredeyse abartmak gerekirse. Ama Gedson da GS'yi isterken ve bu kadar bol keseden harcarken Gedson için paraya kıymamaları anlaşılmaz geliyor. Gerçi 10 Milyon Euro'yu Benfica kabul etse çoktan alırdık herhalde, daha fazlasını istiyorlar doğal olarak...
Bize Gedson dışında bir ön libero lazım. Melo, Josef, Fernando gibi. Bütün sezon Taylanla olmaz ne yazık ki.

Bize Gedson dışında bir ön libero lazım. Melo, Josef, Fernando gibi. Bütün sezon Taylanla olmaz ne yazık ki.
Taylan'ı zaten GS'nin futbolcusu olarak görmüyorum. Arada tek tük güzel işler yapabiliyor ama bir bütün olarak formanın hakkını vermiyor bence, prime dönem Selçuk İnan'ın çok gerisinde.

Gedson ve Seri'yi alsalar ben tamam olurdum açıkçası... Bir de üstüne Halil'i aldılar mı, tüm oklar Terim'in üstünde olur bu kadroyla başarı yakalayamazsa...

Taylan'ı zaten GS'nin futbolcusu olarak görmüyorum. Arada tek tük güzel işler yapabiliyor ama bir bütün olarak formanın hakkını vermiyor bence, prime dönem Selçuk İnan'ın çok gerisinde.

Gedson ve Seri'yi alsalar ben tamam olurdum açıkçası... Bir de üstüne Halil'i aldılar mı, tüm oklar Terim'in üstünde olur bu kadroyla başarı yakalayamazsa...
Taylan'ı bizim taraftar çok abartıyor bence. Orta sahamız yol geçen hanına dönüyor her maç. Kolay değil hayatında hiç defansif orta saha oynamayan bir adamı o bölgede kullanmaya çalışıyoruz.

Gedson ve Seri nasıl geliyor, yabancı sınırı gerçeği gün gibi ortadayken. Ayrıca sürekli transfer istemek de saçma geliyor bana. Bu takıma bir düzine oyuncu geldi kaç senede, ortada hiçbir şey yok. Artık Terim'e mi baksak acaba belki de geçmiştir hocadan.

Taylan'ı bizim taraftar çok abartıyor bence. Orta sahamız yol geçen hanına dönüyor her maç. Kolay değil hayatında hiç defansif orta saha oynamayan bir adamı o bölgede kullanmaya çalışıyoruz.

Gedson ve Seri nasıl geliyor, yabancı sınırı gerçeği gün gibi ortadayken. Ayrıca sürekli transfer istemek de saçma geliyor bana. Bu takıma bir düzine oyuncu geldi kaç senede, ortada hiçbir şey yok. Artık Terim'e mi baksak acaba belki de geçmiştir hocadan.
Ozonwafor ile Sedidika'yı kiralık gönderirsin gerekirse, Gedson ve Seri gelecek olsa illa ki yer açılır.

Terim en formsuz döneminde şampiyonluğu gol averajıyla kaybetmiş bir adam. Kadro sağlam olunca eninde sonunda yükselişe geçiyor takım ve seriye bağlıyor. Bu sezonki kadro geçen sezonun bile gerisinde, o yüzden Gedson transferi şart, Halil şart, Seri de gelirse çok iyi olur... BJK, TS bu sezon lige ambargo koyacaklardır o kadrolarıyla...

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Ozonwafor ile Sedidika'yı kiralık gönderirsin gerekirse, Gedson ve Seri gelecek olsa illa ki yer açılır.

Terim en formsuz döneminde şampiyonluğu gol averajıyla kaybetmiş bir adam. Kadro sağlam olunca eninde sonunda yükselişe geçiyor takım ve seriye bağlıyor. Bu sezonki kadro geçen sezonun bile gerisinde, o yüzden Gedson transferi şart, Halil şart, Seri de gelirse çok iyi olur... BJK, TS bu sezon lige ambargo koyacaklardır o kadrolarıyla...
Kadro sağlam olunca yükselişe geçmek zor olmasa gerek. 🤭

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski