Spor Gedson Fernandes

Stopere 7 Milyon, Cicaldua'ya 6.5 Milyon, Kutlu'ya 4 Milyon Euro bonservis gömdüler.. Bu kadar bol keseden harcarken isteseler Ghezzal'ı alabilirlerdi aslında, ama yaşı gereği yanaşmamış olmalarını anlarım. Rossier'i alamazdık çünkü adam fanatik BJK'li oldu, 100 Milyon Euro maaş bile verseler BJK'den başkasında oynamaz neredeyse abartmak gerekirse. Ama Gedson da GS'yi isterken ve bu kadar bol keseden harcarken Gedson için paraya kıymamaları anlaşılmaz geliyor. Gerçi 10 Milyon Euro'yu Benfica kabul etse çoktan alırdık herhalde, daha fazlasını istiyorlar doğal olarak...
Hani bence yaşı genç olduğu için Gedson'a 7 milyon euro verebilirdiniz, o daha anlamlı olurdu ya da Cicaldua yerine onu alabilirdiniz. Yaşı genç olduğu için gelişime açık bir oyuncu. Olmadı, bir şekilde yeniden kiralayabilirsiniz. Bütün bunları bir kenara bırakacak olursak, bu ülkede neden doğru dürüst isimler bulunmuyor ki. İlla tanıdık bir isim olacak. Championship'e bak mesela, ne kadar kral topçular var. Brezilya'ya, Arjantin'e bakmasan bile alt liglerde potansiyelli oyuncu dolu. Maliyetsiz şekilde bitirirsin işi. Bonservissiz bir yığın da oyuncu var, onlara da bakan yok.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Ozonwafor ile Sedidika'yı kiralık gönderirsin gerekirse, Gedson ve Seri gelecek olsa illa ki yer açılır.

Terim en formsuz döneminde şampiyonluğu gol averajıyla kaybetmiş bir adam. Kadro sağlam olunca eninde sonunda yükselişe geçiyor takım ve seriye bağlıyor. Bu sezonki kadro geçen sezonun bile gerisinde, o yüzden Gedson transferi şart, Halil şart, Seri de gelirse çok iyi olur... BJK, TS bu sezon lige ambargo koyacaklardır o kadrolarıyla...
İlk on birde üç tane Türk oynatma zorunluluğu var. Gedson ve Seri'yi oynatırsan yabancı sınırına takılıyorsun. Ayrıca Seri yerine dediğim gibi adam yiyen bir orta saha daha elzem şu aşamada.

Terim o şampiyonluğu Mart-Nisan arası dönemde kaybetti. Beşiktaş'ın saçmalamasıyla işler o noktaya geldi yoksa durumlar kötüydü. Ayrıca alt tarafı dandik bir ligde mücadele ediyoruz, böylesi bir yer için dünyanın parasını dökmek de ne bileyim fazlasıyla lüks kaçıyor. Ya birde neye göre kadro yetersiz oluyor ben bu kafa yapısını anlamıyorum. Sahada oynayan oyuncuları kendisi aldırmadı mı aldırdı, dandik köy takımları bile bizden daha iyi oynuyor. Adamların kurduğu takımın maliyetine Falcao'a para ödüyorsun. Kadro nasıl yetersiz oluyor?
------

Kadro sağlam olunca yükselişe geçmek zor olmasa gerek. 🤭
Rize'nin Karagümrük'ün kadrosu bizimkinden daha mı iyi? :A Adamlar bizi sahada ezip yolluyor.

Gedson’u Beşiktaş’a kaptırmamız 5 rezalet ise üstüne onu adamların Rize’ye kiralaması 25 rezalet olur bizim için, gelmiş geçmiş en büyük transfer fiyaskosu olur. Böylesine küçük düştüğümüzü hatırlamıyorum, eğer bu gerçekten gerçekleşirse belmas’a gerçekten geçmiş olsun.
------

• İlginç
Reactions: DarkLegenD
Gedson’u Beşiktaş’a kaptırmamız 5 rezalet ise üstüne onu adamların Rize’ye kiralaması 25 rezalet olur bizim için, gelmiş geçmiş en büyük transfer fiyaskosu olur. Böylesine küçük düştüğümüzü hatırlamıyorum, eğer bu gerçekten gerçekleşirse belmas’a gerçekten geçmiş olsun.
------

Niye kabul ediyor Rizespor'a gitmeyi? Ben bunu anlamadım. Sonuçta kariyerine bakıldığı zaman "21/22 sezonunun ikinci yarısında Rizespor'da oynadı ve takımı küme düştü." bilgisi yer alacak. İlginç. Çok absürd bir durum. Yoksa Sercan Dikme ve birkaç tane Twitter hesabı etkileşim mi almaya çalışıyor sadece?

Niye kabul ediyor Rizespor'a gitmeyi? Ben bunu anlamadım. Sonuçta kariyerine bakıldığı zaman "21/22 sezonunun ikinci yarısında Rizespor'da oynadı ve takımı küme düştü." bilgisi yer alacak. İlginç. Çok absürd bir durum. Yoksa Sercan Dikme ve birkaç tane Twitter hesabı etkileşim mi almaya çalışıyor sadece?
Onu bilemem, Rize’yi kabul ettiğine dair de kesin bilgi yok ve zaten kabul ederse kariyeri adına büyük hata yapmış olur 2 sene önce Tothennam’dayken bu yaşta Rize filan komik bir durum. Ama Beşiktaş’ın böyle bir teşebbüsü varsa, bilemiyorum bana garip geliyor madem transfer çalımı yapıyorsunuz niye Anadolu kulübe kira vereseniz ki. Eğer cidden böyle bir olay gerçekleşirse eyvallah maytap geçilir vb. ama bu Beşiktaş yönetiminin yaptığı hareket de unutulmaz ve gün gelir devran döner…

Onu bilemem, Rize’yi kabul ettiğine dair de kesin bilgi yok ve zaten kabul ederse kariyeri adına büyük hata yapmış olur 2 sene önce Tothennam’dayken bu yaşta Rize filan komik bir durum. Ama Beşiktaş’ın böyle bir teşebbüsü varsa, bilemiyorum bana garip geliyor madem transfer çalımı yapıyorsunuz niye Anadolu kulübe kira vereseniz ki. Eğer cidden böyle bir olay gerçekleşirse eyvallah maytap geçilir vb. ama bu Beşiktaş yönetiminin yaptığı hareket de unutulmaz ve gün gelir devran döner…
Fabrizio Romano da tweet atmış. İş ciddi herhalde. Yabancı kontenjanından dolayı kiralama yoluna gitmişler ama Rizespor seçimi tartışılır tabii.

• Üzücü
Fabrizio Romano da tweet atmış. İş ciddi herhalde. Yabancı kontenjanından dolayı kiralama yoluna gitmişler ama Rizespor seçimi tartışılır tabii.
Rize’ye gitmez o kesin gibi. Başakşehir Ya da Moskova’ya filan kiralanır…

Diyecek bir şey bulamıyorum. Ali Koç’un fenere 4 senede yaşattığını belmas denen herif bize 6 ayda yaşattı. Vay senin başkan olduğun günkü desteğimize…

• Beğendim
Ne BJK ne de GS'nin ihtiyacı bu adam ama sürekli peşindeler. Çok ciddi paralar konuşuluyor. İlk geldiği dönemdeki katkıyı verebileceğini sanmıyorum.

Gedson’u sarı kırmızılı formayla beklerken siyah beyaza imza atıp Rizespor formasıyla birkaç hafta sonra Arena’ya gelmesi mi… Böyle bir dram gerçekten görülmedi.

23F32524-5D05-4BFE-8EE1-27FFF2547355.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
27 Şubat'taki maça gidip Gedson'u yuhalayacak mısın? :A
Gedson’un suçu yok, yuhalanması saçma olur bence adam o kadar bekledi, paylaşımlar yaptı ama bu yönetim… Kayseri maçına sırf yönetimi istifaya davet etmek için bile gidilir.

Rize maçı ise içerdeki Marsilya maçı gibi olmalı, Rize bizim şu an büyük hasmımız ve o maç ligde kalma adına kemik seslerinin duyulacağı bir derbi Java’sında geçecektir. Olur da Rize’ye kaybedersek zaten o stadı yıkarlar, yakarlar…

• Beğendim
Gedson’un suçu yok, yuhalanması saçma olur bence adam o kadar bekledi, paylaşımlar yaptı ama bu yönetim… Kayseri maçına sırf yönetimi istifaya davet etmek için bile gidilir.

Rize maçı ise içerdeki Marsilya maçı gibi olmalı, Rize bizim şu an büyük hasmımız ve o maç ligde kalma adına kemik seslerinin duyulacağı bir derbi Java’sında geçecektir. Olur da Rize’ye kaybedersek zaten o stadı yıkarlar, yakarlar…
Gedson'un golüyle 1-0 biter ve Rizespor, puan durumunda Gs'nin üstüne çıkarsa... 😳😳

Ne BJK ne de GS'nin ihtiyacı bu adam ama sürekli peşindeler. Çok ciddi paralar konuşuluyor. İlk geldiği dönemdeki katkıyı verebileceğini sanmıyorum.
Şu an olmazdı ama seneye Pjanic'in gideceğini düşünürsek çok lüks değil aslına
Beşiktaş alırsa ve GS taraftarları 90 dakika boyunca Burak Elmas'ı istifaya davet etmezse taraftarlara yazıklar olsun. Eğer BJK alırsa ne Dursun ne Mustafa Cengiz, en nefret ettiğim GS başkanı olur Burak Elmas...
Bekliyoruz...

• Güldürdün