kösem ve paramparça da ilgi görmemiştiTanıtım hiç ilgi görmemiş Youtube Star resmi kanalında sadece 14 bin izlenme almış. Diğer kanallarda daha da düşük görüntülenme almış. Fragman hiç ilgi uyandırmamış.
Yoo Kösem 1 milyon üstü. Kösem 1. bölüm fragmanı; 1.454.228kösem ve paramparça da ilgi görmemişti
o ne ka oldu gecenin kraliçesi ne ka oldu yükleyeliYoo Kösem 1 milyon üstü. Kösem 1. bölüm fragmanı; 1.454.228
Star'ın sitesine güvenmiyorum demiştim önceden de en doğru sayaçlar Youtube'de.o ne ka oldu gecenin kraliçesi ne ka oldu yükleyeli
ayrıca @mrt-06 daha dün dizi sitede yıoktu bugün açtılar demek ki 59 bin olmuş gayet iyi@sokak sanati na nanik
59 bindi en son ne 14 biniStar'ın sitesine güvenmiyorum demiştim önceden de en doğru sayaçlar Youtube'de.
Ayrıca 14 bin'den 1 milyona ulaşmak fazla hayal.Paramparça bile 157 bin olmuş umarım bu 100+ olur.)))))))
Youtube'den bahsediyorum 14 bin, resmi paylaşılan fragman.59 bindi en son ne 14 bini
ayol sen ona ne bakıyomn fragmanı dolu kişi paylaşmış serkan andıçın paylaştığı 25 bin olmuş diğeri paylaşmış 32 bin olmu.A zaten vk da coşuyoz meryemin alanıYoutube'den bahsediyorum 14 bin, resmi paylaşılan fragman.
Resmi site paylaşmamış Serkan Andic diye biri paylaşmış.Youtube'den bahsediyorum 14 bin, resmi paylaşılan fragman.
yunanca altyazılı fragmanımız çıkmış tabi 70 ülkeye satılmış dizi dile kolay @sokak sanati na çok zor@destere @sürgünüm @mrt-06 @Almila @Çiğdem- @Harunnn60 @Aserat
https://www.facebook.com/video.php?v=920387151383213
safoz dizilerin dağıtımını yunanistanda yapan şirket çevirmiş fanlar değilFragmanda meryem 2 murat 3 cümle kuruyor. Bunun çevirisiyle övünmen değişik.
safoz dizilerin dağıtımını yunanistanda yapan şirket çevirmiş fanlar değil
burada vurgulanan nokta 70 ülke boru değil yaniHayır şirket çevirse nolur. Benden isteseler çeviririm bende. Çok zor mu.
burada vurgulanan nokta 70 ülke boru değil yani) binbir gece-my-fgsn dışında geçen yok o sayıyı bu dizi başlamadan ulaşmış
meryemle alakası ne70 ülke haberi zaten vardı. Fragman izlenmeyince gündeme tekrar bununla mi geliyor Meryem.
meryemle alakası neben gördüm sitede
fragmanın izlenmesine gerek yok zaten star sitesine koyana ka onlarca kişi yükledi sosyal medyaya
fragman başarısı konusu derkeneNeden fragmana ihtiyaç yok, insanlar bir anda mi ilgi duyacakFragman başarıları ile ilgili o kadar haber açtıktan sonra bunu göz ardı etmen.ss
Fragman iyi olsa tekrar tekrar izlenirdi. Demekki değmezmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?