Gecenin Kraliçesi - Tanıtım Fragmanı |Star TV

kadının her yaştan her cinsten hayranı var çatlasın @Çiğdem- ve @sokak sanati ve @Almila :A @destere @sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı
CUbO8l_UAAAUcUg.jpg
CUbO804UEAA8yI4.jpg
CUbO9WIUcAA7b82.jpg
CUbO9wdVEAECL4i.jpg

Bence trabzon.

O kadar çok benziyor ki uzun sokağa[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

@xemrexxx sordum trabzonmuş :)

Ziyarete gitmiş.Ama arkadaşlarım ygsye çalıştıkları için görmeye gidememişler :(

Bence trabzon.

O kadar çok benziyor ki uzun sokağa[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
banada trabzon gibi geldi sokaktan dediğin gibi @cookies :F:F:F

ayrıca @xemrexxx ayy 7 den 70 e herke sevse fark etmez ben sevmedikten sonra
merye için büyük eksiklik bence hahah :F:F:F

banada trabzon gibi geldi sokaktan dediğin gibi @cookies :F:F:F

ayrıca @xemrexxx ayy 7 den 70 e herke sevse fark etmez ben sevmedikten sonra
merye için büyük eksiklik bence hahah :F:F:F

Kız evet trabzonmuş :)

Arkadaşımı aradım geldi dedi.

Ama etraftakiler pek takmamış gibi.Ben olaydım onu 1 km. Öteden tanırdım ve Meryeğğğğğğmmm. Diye koşmaya başlardım :) :F

Neden Giresunda meryemimi kötülüyorsun 😱 gör bunları @xemrexxx gör 😱

Bu arada bu dizi kaç stok bölümle girecek yayına ?

Canneste 3 bölüm desek rizedede 3 bölüm çektiler desek ee hala çekiyorlar :)

Başına talihsizlik gelcek diye korkuyorlar galiba.Malum herkesin gözü Meryemde :A

Ama cidden çok garip olcak :) Bi de bir dizi canneste başlayıp rizeye gidip ordanda istanbula gidebilir :)

Bakalım İstanbulda neler yapcaklar :)

Meryemin evleneceği adamın kötü kızı kesinlikle olmalı.Meryemle savaş yapsınlar :Z

bizim vadi senaristlerine bak ne hallere gelmişler bu ne la :D fragman berbattan da öte vıcık aşk dizisi
hey gidi cüneyt hey siz bu hale nasıl geldiniz rezillik resmen :( bu diziyi tv de hiçbir şeyin olmadığı bir ana koysan yine tutmaz