Gecenin Kraliçesi - Tanıtım Fragmanı |Star TV

Haftalardır maç var. Ya Şampiyonlar Ligi ya da Milli maça denk geliyoruz. Yoksa çoktan 10 reytingleri açmıştık. Salı'nın galibi belli başka kapıya.
)

@sürgünüm sen miydin sedefi seviyom diyen

ay meryemim doğal olmalı anadan doğma doğallık görmek istiyoruz @destere de bana katılır bu konuda
aynen doğduktan sonra üstüne aldığı fazlalıklardan kurtulmalı
yalnız fazlalıklar derken kastım elbisedir çünkü 13 yaşlarından sonra haliyle fazlalıkları çıkmıştır onlara laf yok

bu arada sedefe kim laf attı sedef harikadır ezel dizisinden bu yana en sevdiğim oyunculardan biridir

hatta sedef yüzünden bedel gibi dandik bir diziyi bile izlemek zorunda kalmıştım

80 bölüm dayandı yine de Gecenin Kraliçesi o kadar bile süremeyecek.

Haftalardır maç var. Ya Şampiyonlar Ligi ya da Milli maça denk geliyoruz. Yoksa çoktan 10 reytingleri açmıştık. Salı'nın galibi belli başka kapıya.
)

salı gnüne yeni bir dizi lazım öbgz gibi
salıları sallıyorum tam 8 aydır

)
belli olmaz bence
vadi senaristleri herkesi her an öldürebilir
ayrıca çarşamba kara sevda-diriliş-poyraz 3ü de ayakta salı da üç dizi olabilir

80 bölüm dayandı yine de Gecenin Kraliçesi o kadar bile süremeyecek.
ayol öyle boş bölümler izleteceklerine bitsin 80 olmadan

Oha büyük itiraf. 😱 Bedel'i izlemiş birde.

@ozgur2113 Bir Sedef hayranı daha çıktı sana.

salı gnüne yeni bir dizi lazım öbgz gibi
salıları sallıyorum tam 8 aydır
Deniz Çakır'ın İffet dizisini izliyordun Edho'ı niye izlemiyorsun, Beren'i göremeden Kösem'i 13 bölümde yayından kaldırılasıca.
)

Deniz Çakır'ın İffet dizisini izliyordun Edho'ı niye izlemiyorsun, Beren'i göremeden Kösem'i 13 bölümde yayından kaldırılasıca.
)
neden izlemediğimi daha önce ayrıntısıyla anlatmıştım sana ama tabi unutmuşsundur
ben devlet yanlısı devlet karşıtı mafya hikayelerini sevmiyorum mafya mafyadır ilk başta her mafya grubu kendi çıkarını düşünür bizimkiler mafyayıda iyi huylu kötü huylu mafyaya çevirdi dizi benlik değil
çevirsinler baba gibi bir film izleyelim hepbirlikte

Murat çok iyi duruyor, çok beğeniyorum bu adamı.

belli olmaz bence
vadi senaristleri herkesi her an öldürebilir
ayrıca çarşamba kara sevda-diriliş-poyraz 3ü de ayakta salı da üç dizi olabilir

ayol öyle boş bölümler izleteceklerine bitsin 80 olmadan
Senaristler varsın öldürsün. Biz de maden çok Kurtlar Vadisi'nin 13 senelik tarihinde oynayan birçok oyuncu var.

Oha büyük itiraf. 😱 Bedel'i izlemiş birde.

@ozgur2113 Bir Sedef hayranı daha çıktı sana.
sedefin olduğu her diziyi izlerim diyorum ya dizi konusuyla çok batıktı ona rağmen sırf sedef var diye sonuna kadar izledim hemde senaristlere küfrede küfrede
yine necip memili çok sevdiğim oyuncuydu orda ona laf söylemem ama orda bide sedefin sevdiği portakal kafalı ali karakteri vardı her bölüm kırk kez küfretmişimdir adama

Zaten 20 bölüm sürdü tadında bitmiştir mini dizi gibi düşün.

Çok flozofik bir cevap olmuş o yüzden aklımda kalmamıştır. Buna @beyazsoy cevap versin ya da @pompy.