Hayır Star TV'nin resmi hesabı fragmanı paylaştı.Resmi site paylaşmamış Serkan Andic diye biri paylaşmış.
Hayır Star TV'nin resmi hesabı fragmanı paylaştı.Resmi site paylaşmamış Serkan Andic diye biri paylaşmış.
fragman başarısı konusu derkene
neyse reytinglerde gerekli cevabı versin yeterli karagülü de fragmanını izleyen yok 4 yıldır reytingleri ortada
Hayır Star TV'nin resmi hesabı fragmanı paylaştı.https://www.youtube.com/user/STARTVSTAR
total motel izlensin yeter zaten kaliteli senaryo denilen şeyler beceriksiz oyuncularla katlediliyor öyle olacağına karagül gibi iyi oyuncularla izlenen dizi olsunKaragül gibi total dizisi mi olmak istediğinizi bilmiyorduk.OHB Karagül gibi total dizilerin fragmanı ilgi görmüyor.
total motel izlensin yeter zaten kaliteli senaryo denilen şeyler beceriksiz oyuncularla katlediliyor öyle olacağına karagül gibi iyi oyuncularla izlenen dizi olsun
ayrıca meryem-murat-uğur polat-selim bayraktar-seda akman vb. bu dizi totiş olursa sistem sorunludur
nesi drammış bu sistemde zaten ab ab değil diriliş gibi dizi ağır ab oluyorNe günler görüyoruz. Ağır AB'yim diyen Emre'nin fankafalik sonrası dramı.
nesi drammış bu sistemde zaten ab ab değil diriliş gibi dizi ağır ab oluyormeryemin dizisi bu sistemde total olsa da umrumda değil zaten sistem dandik
ben de semra anneannemi izliyom hadi çüzEski sistem cidden güzeldi neyse ben TWD izliyom. Dikkat dağıtma.
ohi ohi ohiyunanca altyazılı fragmanımız çıkmış tabi 70 ülkeye satılmış dizi dile kolay @sokak sanati na çok zor@destere @sürgünüm @mrt-06 @Almila @Çiğdem- @Harunnn60 @Aserat
https://www.facebook.com/video.php?v=920387151383213
Daha geçen Asla Vazgeçmem'in fragmanını yükledim bir haftada 60 bin oldu.Karagül gibi total dizisi mi olmak istediğinizi bilmiyorduk.OHB Karagül gibi total dizilerin fragmanı ilgi görmüyor.
15 bin.Ben lisede dizilerin fragman yüklüyordum bundan çok ilgi görüyordu.
Daha geçen Asla Vazgeçmem'in fragmanını yükledim bir haftada 60 bin oldu.Gerçekten hiç ilgi çekmemiş.Kanalın mı vardı?
Bir Aşk Hikayesi sayfam vardı. Onun fragmanları.
Meryem tek bizim forumda abartılıyor demekki.
elem keder dağlar kadar maşallahDaha geçen Asla Vazgeçmem'in fragmanını yükledim bir haftada 60 bin oldu.Gerçekten hiç ilgi çekmemiş.Kanalın mı vardı?
Aaaa dizi bittikten sonra adını değiştirip devam etseydin zevkli iş bence.Bir Aşk Hikayesi sayfam vardı. Onun fragmanları.
Meryem tek bizim forumda abartılıyor demekki.
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri elem keder oldu.elem keder dağlar kadar maşallah
ne yenilicem kim takar rakamlarıAaaa dizi bittikten sonra adını değiştirip devam etseydin zevkli iş bence.Birde ilerledikçe para kazanabiliyorsun.Sokağa çıksak sorsak kimse bilmez sadece burada abartılıyor.Emre'ye inansak kadını dünya starı sancaz.
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri elem keder oldu.Bu sefer sayısal verilerle konuşuyoruz.
Emre şimdi fragmanı yenileyip duruyordur ama herkesin bir arttırma sınırı var Youtube'de.
Aaaa dizi bittikten sonra adını değiştirip devam etseydin zevkli iş bence.Birde ilerledikçe para kazanabiliyorsun.Sokağa çıksak sorsak kimse bilmez sadece burada abartılıyor.Emre'ye inansak kadını dünya starı sancaz.
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri elem keder oldu.Bu sefer sayısal verilerle konuşuyoruz.
Emre şimdi fragmanı yenileyip duruyordur ama herkesin bir arttırma sınırı var Youtube'de.
Tayip amca emrenin peşinde sanırım)))Bu sistemde niyeyse hep senin dizilerini etkiliyor.
Evet gördüm. Ben youtube'ye Gecenin Kraliçesi fragman yazınca Serkan Andiç diye birinin paylaştığı fragmanı gördüm ondan dedim yani.Hayır Star TV'nin resmi hesabı fragmanı paylaştı.https://www.youtube.com/user/STARTVSTAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?