Gecenin Kraliçesi - Tanıtım Fragmanı |Star TV

fragman başarısı konusu derkene :D
neyse reytinglerde gerekli cevabı versin yeterli karagülü de fragmanını izleyen yok 4 yıldır reytingleri ortada:A

Karagül gibi total dizisi mi olmak istediğinizi bilmiyorduk.:F OHB Karagül gibi total dizilerin fragmanı ilgi görmüyor.:X

Hayır Star TV'nin resmi hesabı fragmanı paylaştı. :) https://www.youtube.com/user/STARTVSTAR

15 bin.:F Ben lisede dizilerin fragman yüklüyordum bundan çok ilgi görüyordu.:F

Karagül gibi total dizisi mi olmak istediğinizi bilmiyorduk.:F OHB Karagül gibi total dizilerin fragmanı ilgi görmüyor.:X
total motel izlensin yeter zaten kaliteli senaryo denilen şeyler beceriksiz oyuncularla katlediliyor öyle olacağına karagül gibi iyi oyuncularla izlenen dizi olsun:A
ayrıca meryem-murat-uğur polat-selim bayraktar-seda akman vb. bu dizi totiş olursa sistem sorunludur:A

total motel izlensin yeter zaten kaliteli senaryo denilen şeyler beceriksiz oyuncularla katlediliyor öyle olacağına karagül gibi iyi oyuncularla izlenen dizi olsun:A
ayrıca meryem-murat-uğur polat-selim bayraktar-seda akman vb. bu dizi totiş olursa sistem sorunludur:A

Ne günler görüyoruz. Ağır AB'yim diyen Emre'nin fankafalik sonrası dramı.:F

15 bin.:F Ben lisede dizilerin fragman yüklüyordum bundan çok ilgi görüyordu.:F
Daha geçen Asla Vazgeçmem'in fragmanını yükledim bir haftada 60 bin oldu. :F Gerçekten hiç ilgi çekmemiş. :X Kanalın mı vardı? :A

Bir Aşk Hikayesi sayfam vardı. Onun fragmanları.:F
Meryem tek bizim forumda abartılıyor demekki.:A
Aaaa dizi bittikten sonra adını değiştirip devam etseydin zevkli iş bence. :X Birde ilerledikçe para kazanabiliyorsun. :A Sokağa çıksak sorsak kimse bilmez sadece burada abartılıyor. :A Emre'ye inansak kadını dünya starı sancaz. :F

elem keder dağlar kadar maşallah :A
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri elem keder oldu. :A Bu sefer sayısal verilerle konuşuyoruz. :A

Emre şimdi fragmanı yenileyip duruyordur ama herkesin bir arttırma sınırı var Youtube'de. :F

Aaaa dizi bittikten sonra adını değiştirip devam etseydin zevkli iş bence. :X Birde ilerledikçe para kazanabiliyorsun. :A Sokağa çıksak sorsak kimse bilmez sadece burada abartılıyor. :A Emre'ye inansak kadını dünya starı sancaz. :F

Gerçekleri söylemek ne zamandan beri elem keder oldu. :A Bu sefer sayısal verilerle konuşuyoruz. :A

Emre şimdi fragmanı yenileyip duruyordur ama herkesin bir arttırma sınırı var Youtube'de. :F
ne yenilicem kim takar rakamları :A @sokak sanati nın dediği gibi karagül ve ohb ye sosyal medya ilgisi sıfır ama herkesi gömdüler son yıllarda:A

Yok ben facebook sayfam için yüklüyordum. Sonra Facebook sayfamı aldı resmi sayfa bende küstüm bıraktım:(
Emre'yi kim takar. Neyse reytingler 5 alamaz gibi zaten.:F

dizinin adı şu çiçekten geliyormuş :) night blooming jasmine miş adı hint-tay dilinde çiçeğin adı gecenin kraliçesi :) meryemin çalıştığı parfümeri dükkanıyla ilgiliymiş dizinin adı :D
@destere @sürgünüm @Almila @sokak sanati @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat @Harunnn60 @Jonsnow
images.jpg

bu arada uğur polatın resmi de geldi setten meryem-murat-deniz celiloğlundan sonra
12274362_173796439639630_7177361266909194123_n.jpg