Listenin birincisi saat 20:00 de başlıyor
Listenin birincisi saat 20:00 de başlıyor
her gün mü totoşa bak bilmeseke işleticek biziListenin birincisi saat 20:00 de başlıyor
Ben hergun filan demedim totoşher gün mü totoşa bak bilmeseke işleticek bizi
geçebilir ne var bunda elif ciğim de 14.30 da yayınlanıp birçok ülkede ilk 3 e giriyorBen hergun filan demedim totoşadamlar 20de yayınlanmış 23 reyting almiş.
Eee bunu sana sormalıgeçebilir ne var bunda elif ciğim de 14.30 da yayınlanıp birçok ülkede ilk 3 e giriyor
ayol bnm için önemli olan yurtdışındaki reytinglerle nanik yapması şilidekilerle yapmış bile işte izlenmeyen kanalda 6.3 reyting ortalaması varEee bunu sana sormalıSaat önemli değil işte. 20de yayınlanıyor Selincik yine reyting alabilirmişkendi kendine neden kapak yapıyorsun benim yaptiğim kapakları beğenmiyormusun
Kpa yüksek reyting alıp bide kötüleseydinayol bnm için önemli olan yurtdışındaki reytinglerle nanik yapması şilidekilerle yapmış bile işte izlenmeyen kanalda 6.3 reyting ortalaması varmy nin bile prime timeda 11.8 di aynı kanalda
ilk mesajı tekrar oku koşulları bilip yorum yapıyorum ben kanalın reytingi-saat vb.oşuna kpa ya başarısız demedik fgsn ile aynı başrol-aynı yapım şirketi ürünü yurtdışında çoğu ülkede aynı kanallarda yayınlandı
my 22.30-23.30 arasıydı galibaKpa yüksek reyting alıp bide kötüleseydinmy kaçta yayınlanıyorduhaber sonrası saatte yayınlanıp 11 aldıysa yine kötü
Kanallarbazen paket satım alıyorlardır. Bizde olmuyormuydu sanki pembe dizi furyası varken. Thalianın dizilerini atv natilia'nınkileri kanal d veriyordu
şili halkıda kurtuluyor demekkişili de son bölüme gelmişiz duygulandımne güzel topluluk kurmuşlardı#ComunidadSelinUAI diyeneyse 6.3 reyting ortalamasıyla bitiyormuş türkiyeye göre gayet iyi sayılır önümüzdeki maçlara bakıp @Forumdash ı çatlatmaya devam edicez inşallah@cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici @mrt-06 @Çiğdem- @gizem ak @MelankoliK @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 51714 Ekli dosyayı görüntüle 51715
sus kız sen fonu zilli yakında biz senden kurtulucaz.ssşili halkıda kurtuluyor demekki
meryemle ne alakası var anlamadımmeyoşum sayesinde @Çiğdem- in oğlan da yurtdışında ünlü oluyor.ss @destere @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @cookies @vadikızı @yiğit @Aserat @MelankoliK
Ekli dosyayı görüntüle 51894
kız dizi meryem sayesinde satıldı zaten meryoşun dizideki adı selin ismiyle yayınlanıyor gecenin kraliçesi diye değilmeryemle ne alakası var anlamadım
Ne alaka?meyoşum sayesinde @Çiğdem- in oğlan da yurtdışında ünlü oluyor.ss @destere @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @cookies @vadikızı @yiğit @Aserat @MelankoliK
Ne alaka?
@Çiğdem- gibi saat 12 yi her geçtiğinde aklın giiyor galiba.sskız dizi meryem sayesinde satıldı zaten meryoşun dizideki adı selin ismiyle yayınlanıyor gecenin kraliçesi diye değil
Sen niye acun yaptın kendini yinemeyoşum sayesinde @Çiğdem- in oğlan da yurtdışında ünlü oluyor.ss @destere @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @cookies @vadikızı @yiğit @Aserat @MelankoliK
Gerçekten anlamadım bu adamla Meryem ne alaka ki onun sayesinde popüler olsun? Show'un yayını oralara da ulaşıyordur ondandır bence.@Çiğdem- gibi saat 12 yi her geçtiğinde aklın giiyor galiba.ss
Benim sübliminal mesajlarım sayesinde @xemrexxx'e üstünde çarpılı Acun avatarı koydurdum.Sen niye acun yaptın kendini yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?