Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

ayol medcezirn kanalı ilk 10un 6-7 sine sahip, gk nın kanalı 3. kanal + haber öncesi yayınlanıyor (orada haberler 21-22:00 arası yani gündüz kulşağı sanarsın şimdi sen ) biz her koşulu bilir de över ya da söveriz senin gibi değiliz :A ay bu cahili de alın lütfen pistten .ss @Çiğdem- @eskici
Listenin birincisi saat 20:00 de başlıyor:A

Eee bunu sana sormalı:F Saat önemli değil işte. 20de yayınlanıyor Selincik yine reyting alabilirmiş:F kendi kendine neden kapak yapıyorsun benim yaptiğim kapakları beğenmiyormusun:(
ayol bnm için önemli olan yurtdışındaki reytinglerle nanik yapması şilidekilerle yapmış bile işte izlenmeyen kanalda 6.3 reyting ortalaması var :D my nin bile prime timeda 11.8 di aynı kanalda :D
ilk mesajı tekrar oku koşulları bilip yorum yapıyorum ben kanalın reytingi-saat vb. :D oşuna kpa ya başarısız demedik fgsn ile aynı başrol-aynı yapım şirketi ürünü yurtdışında çoğu ülkede aynı kanallarda yayınlandı :A

ayol bnm için önemli olan yurtdışındaki reytinglerle nanik yapması şilidekilerle yapmış bile işte izlenmeyen kanalda 6.3 reyting ortalaması var :D my nin bile prime timeda 11.8 di aynı kanalda :D
ilk mesajı tekrar oku koşulları bilip yorum yapıyorum ben kanalın reytingi-saat vb. :D oşuna kpa ya başarısız demedik fgsn ile aynı başrol-aynı yapım şirketi ürünü yurtdışında çoğu ülkede aynı kanallarda yayınlandı :A
Kpa yüksek reyting alıp bide kötüleseydin :F my kaçta yayınlanıyordu(b) haber sonrası saatte yayınlanıp 11 aldıysa yine kötü:T:

Kanallarbazen paket satım alıyorlardır. Bizde olmuyormuydu sanki pembe dizi furyası varken. Thalianın dizilerini atv natilia'nınkileri kanal d veriyordu:F

Kpa yüksek reyting alıp bide kötüleseydin :F my kaçta yayınlanıyordu(b) haber sonrası saatte yayınlanıp 11 aldıysa yine kötü:T:

Kanallarbazen paket satım alıyorlardır. Bizde olmuyormuydu sanki pembe dizi furyası varken. Thalianın dizilerini atv natilia'nınkileri kanal d veriyordu:F
my 22.30-23.30 arasıydı galiba :D ayrıca 11 üsür gayet iyi o kanal için ilk 10 a düzenli giren başka dizisi yoktu :D

karagül ve kuzey günewy bu kanalda reytingsizlikten kaldırılmışken gk da iyi iş çıkarttı diyebilirm :A

4.bölümden sonra izleyememiştim ben Survivor başladığından bu akşam başlıyorum yakında tamamlarım :)

şili de son bölüme gelmişiz duygulandım :T ne güzel topluluk kurmuşlardı #ComunidadSelinUAI diye :( neyse 6.3 reyting ortalamasıyla bitiyormuş türkiyeye göre gayet iyi sayılır önümüzdeki maçlara bakıp @Forumdash ı çatlatmaya devam edicez inşallah :A @cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici @mrt-06 @Çiğdem- @gizem ak @MelankoliK @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 51714 Ekli dosyayı görüntüle 51715
şili halkıda kurtuluyor demekki :A :A :A