seda akman @Çiğdem- e de şöyle bir tokat atmalıydı .ss @destere @Harunnn60
https://twitter.com/x/status/723723868578406401
ayy salakmı bunlar beeearnavut ablalarım cafeyi kapatıp izliyorlar helal olsunçatlasın @Forumdash ve @Çiğdem-@Bully @Harunnn60 @DarkLeqenD @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 50204
ay sensin salak pis parlakçı .ssayy salakmı bunlar beee
13 bolumemi otur agla bence bunlarla ovunecegineşilili fanlarımız her gün tt yapıyor bizi tns reytingleri de @destere ye şapsın@Çiğdem- @Doğu @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD
https://twitter.com/x/status/753756352414113792
Ay hoşt13 bolumemi otur agla bence bunlarla ovunecegine
Dizileri de güzel gözüküyor kanalın. melun şu kanalın linkini bulabilir misin sana zahmet ? 15 dakikadır arıyorum yokyine murata yer yok helal olsun macarlara zaten bunların ataları da Türk@Çiğdem- @MelankoliK @Yiğitt @Aserat @cookies @Forumdash
bulamazsın çünkü 14 ağustosta yayına başlayacakDizileri de güzel gözüküyor kanalın. melun şu kanalın linkini bulabilir misin sana zahmet ? 15 dakikadır arıyorum yok
Hadi ya kanal piyasaya atılır atılmaz beni de etiketlebulamazsın çünkü 14 ağustosta yayına başlayacak
başladık hayırlısıyla macaristanda ilk günden manşetlerdeyiz tabi manşette sadece meryoşum var çatlasın @Yiğitt ve @Çiğdem-Hadi ya kanal piyasaya atılır atılmaz beni de etiketle
keşke forum düzelmeseymişgecenin kraliçesi şili reytingleri25.3 olan gk oluyor meryoşumun dizideki adının selin olduğunu bilmeyen cahiller olabilir aramızdayani diziyi meryoşumun adıyla yayınlayacaklar tabisi de murat kazması kim oluyor zaten at gitsin @Yiğitt ya da @destere nin kucağına@Forumdash senin şirkete de nanik@cookies @vadikızı @MelankoliK @Çiğdem- @gizem ak @Harunnn60 @MayısKralı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51548
elcicino de ambaro 55 reytingmi almış? bu durumda selin şekerci sonunculukta kalıyor gibigecenin kraliçesi şili reytingleri25.3 olan gk oluyor meryoşumun dizideki adının selin olduğunu bilmeyen cahiller olabilir aramızdayani diziyi meryoşumun adıyla yayınlayacaklar tabisi de murat kazması kim oluyor zaten at gitsin @Yiğitt ya da @destere nin kucağına@Forumdash senin şirkete de nanik@cookies @vadikızı @MelankoliK @Çiğdem- @gizem ak @Harunnn60 @MayısKralı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51548
aynenkeşke forum düzelmeseymiş
hahah evet bunları hazırmı tutuyor nedir anlamadım vllaelcicino de ambaro 55 reytingmi almış? bu durumda selin şekerci sonunculukta kalıyor gibi)
aynenemrenin lanet propoğandasına maruz kalmazdık o zaman)
adam beyinde yer kalmayınca totosunu hafıza olarak kullanıyor oraya kaydediyor pırtlayacağı reklamları? o açıdan stepnesi geniş adamınhahah evet bunları hazırmı tutuyor nedir anlamadım vlla
hahahah ama halit benim adamım değil dedi geçen gün çok şaşırdım bu değilmiydi ayoll ben forum geldiğim günden beridir adamla yatıp kalkan tam 3 yıldıradam beyinde yer kalmayınca totosunu hafıza olarak kullanıyor oraya kaydediyor pırtlayacağı reklamları? o açıdan stepnesi geniş adamınher an her yerde meryem afişi çıkarabilir ortaya)
evet forumcak şahidiz zaten @xemrexxx üç yıldır halit ergençle yatıp kalkıyorhahahah ama halit benim adamım değil dedi geçen gün çok şaşırdım bu değilmiydi ayoll ben forum geldiğim günden beridir adamla yatıp kalkan tam 3 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?