İyyy pis defol kovduk sebi @Çiğdem- in kucagina kosneyse ben biraz shadowhunters izleyeyim bu dizinin son kısmına baksam yeterli
izlemedim naptılar güreşmi tutular ayrıntıyamı girdiler soyundularmı ipucu verseniz tahmin yürüteceğimdoğru diyosunuz bekliyoruz yorumlarını tövbe yarabbim
izlemedim naptılar güreşmi tutular ayrıntıyamı girdiler soyundularmı ipucu verseniz tahmin yürüteceğim
güreş tuttular da bize göstermediler öpüştüklerini yatağa yattıklarını gösterdiler
sonra ikiside yatakta çıplaktı meryem muratın gögsünde yatıyordu o kadar
tövbe yarabbim
sizde hemen kötüye yorumlamışsınız sahneyi ?
orda bişey olmamıştır murat kriz geçirmiş meryem kalp masajı yapıyor göğsüne yattığıda yok işte kulağını dayamış oğlancığa kalbi çalışıyormu diye kontrol ediyor
Siz zaten yarıştan silinip gittiniz, endişelenmenize gerek yok. Yarış sadece Saçmalıklar Karnavalı, Hayat Şarkısı, EDHO ve biraz da Aşk Yeniden'e kaldı.@Aserat Reklamdan şikayetci biz reklam vermeylim bari
Sanmiyorum sacmaliklar duser daha da hayat sarkisi ask yenideni vurur vurursaSiz zaten yarıştan silinip gittiniz, endişelenmenize gerek yok. Yarış sadece Saçmalıklar Karnavalı, Hayat Şarkısı, EDHO ve biraz da Aşk Yeniden'e kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?