Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

hanı şapılmış totonun davası olmaz derler ya o mesele artık fragmanda ağzıyla kuş tutsada olmaz bu iş zaten başta söylemiştim partneri misket kafalı murat olunca içime doğdu bu işin olmayacağı :) gittikçe kpa standartlarında devam edecek gibi :)
Allah korusun o ka düşmemeli dizi:(

yine haber olmuşuz avrupalarda :) sırasıyla macaristan-sırbistan ve ukraynadan dergiler:) böyle sadık kullarımız olduğu sürece tayyip kulumız ve onun kurduğu reytibg sistemiyle daha çok savaşarız :D @destere @Çiğdem- @sürgünüm @Forumdash @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Almila
haberlerde hep meryoşun olmasını @DarkLeqenD ve @Ahmad açıklasın Ekli dosyayı görüntüle 48644 Ekli dosyayı görüntüle 48645 Ekli dosyayı görüntüle 48646
Helal olsun karagüle:A
Tayyip ne alaka:F

Netflix artık turkiyede ve türk izleyicinin isteğini karşılayacak. Ne önemi kaldı artık?:Fhayır zamanlarda yakın:F
hani türkiyede nerede :D kaç kullanıcısı var:D

fransalı, iskandinav teyzeler falan elif izlicek netflixle helal olsun valla my ve ezel dışında netflixin aldığı türk dizisi yoktu hepsini sollladı geçti elif :D

hani türkiyede nerede :D kaç kullanıcısı var:D

fransalı, iskandinav teyzeler falan elif izlicek netflixle helal olsun valla my ve ezel dışında netflixin aldığı türk dizisi yoktu hepsini sollladı geçti elif :D
Turkiyede kullanan kullanıcı kendini abde de göstererek izliyor. İçeriklerin kaçı kapalı tr'ye. Neden trye dönsun kullanıcı? Abd kullanıcısı olarak gösterdikleri için kendilerini pek tr kullanıcı sayısı belli olmaz.

Turkiyede kullanan kullanıcı kendini abde de göstererek izliyor. İçeriklerin kaçı kapalı tr'ye. Neden trye dönsun kullanıcı? Abd kullanıcısı olarak gösterdikleri için kendilerini pek tr kullanıcı sayısı belli olmaz.
yani yine muamma :A
türkiyeyi düşünerek içeriği ona göre düzdenleyen diziler yurtdışında izlenmiyor karadayı da öyle oldu yayınlandığı dönemde my den sonra kanalına en çok reklam getiren diziydi ama yurtdışında elife bile geçiliyor

yani yine muamma :A
türkiyeyi düşünerek içeriği ona göre düzdenleyen diziler yurtdışında izlenmiyor karadayı da öyle oldu yayınlandığı dönemde my den sonra kanalına en çok reklam getiren diziydi ama yurtdışında elife bile geçiliyor
Nesş muamma? Netflix kullanan kullanıcları söylüyorum. Ben de HULU kullanıyorum... trye gelse hulu hiç trye dönüş yapmam içerik yine de kısıtlı olacak. İçeriği trye göre hazırlandı derken? Elif ve my yurtdışına göre mi hazırlandı(b)

Nesş muamma? Netflix kullanan kullanıcları söylüyorum. Ben de HULU kullanıyorum... trye gelse hulu hiç trye dönüş yapmam içerik yine de kısıtlı olacak. İçeriği trye göre hazırlandı derken? Elif ve my yurtdışına göre mi hazırlandı(b)
my yurtdışına göre hazırlandı meral okay söyledi zaten bunu defalarca:D elif hazırlanmadı özel olarak ama içerik tam uyuyordu sıla izleyen küçük gelin izleyen elifi de izler belli bişi :D

my yurtdışına göre hazırlandı meral okay söyledi zaten bunu defalarca:D elif hazırlanmadı özel olarak ama içerik tam uyuyordu sıla izleyen küçük gelin izleyen elifi de izler belli bişi :D
Keşke myde açık seçik giyiliyor derlerken bu savunmayı sunsaydın:F neyse bundan sonra ısıtıp ısıtıp kösem için sunarsın:F zaar o daha açık:A

Keşke myde açık seçik giyiliyor derlerken bu savunmayı sunsaydın:F neyse bundan sonra ısıtıp ısıtıp kösem için sunarsın:F zaar o daha açık:A
niye bunu sunayım ki :D sanki yurtdışı olmasa kapalı giyineceklerdi ilber ortaylı haremde my deki gibi giyinilirdi diyor zaten diziyle ilgili beğendiği 3-5 şeyden biri olmuş bu:D diğerlerinin haddine mi düşmüş o böyle derken

kösem daha yayına başlamadı bir osn var o da pek haber vermez dizileriyle ilgili aylık kendi dergi çıkarıyor yer alıyorsa söylerim :F