Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

Gecenin Kraliçesi.
Mesut Yar yazmış bugün.
Yapımcı ilk bölümden sadece 1.250 Milyon kazanmış yani %50 zarar etmiş.ss
hazırlık bütçesiyle olabilir fransaya karadenize falan gittiler
2 sinde de sel oldu çekimler çok uzadı ancak normal bölüm başı ücreti düşer ayrıca gayet iyi kazanmış yine mesut yar kösem için 1.5 milyon yazmıştı gk my nin devamı değil sonuçta

Bencede ilk bölüm içindir 2.5 Milyon. Zamanla azalır ama bu kadar paraya şöyle daha farklı şeyler çekselerdi keşke.

Bencede ilk bölüm içindir 2.5 Milyon. Zamanla azalır ama bu kadar paraya şöyle daha farklı şeyler çekselerdi keşke.
hanımın çiftliğinin ilk bölümü de 1.8-.1.9 milyona malolmuştu normal bu ücret gk için

ayrıca son 10 yılda my ve yaprak dökümü hariç bölüm başı 2.5 milyon reklam gelirini geçen yok onlar da 3.sezonda başladırlar o rakamı geçmeye
herhalde star da yapımcı da farkındadır medcezirn bölüm başı ücreti 1 milyonmuş 2.sezonda karadayı 3.sezonda 800 binmiş gk da o aralığa iner

şu dizi hbo da olsa bu sahneler cıbıldak çekilirdi @destere ekrana şapardı yapışırdı
)) @Harunnn60 @denizz19 @sürgünüm @cookies @vadikızı @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 48321

meryoş öyle bir sarılmışki ahtapot gibi bana öyle sarılsa eriyip suda kaybolurum

aaa bune beee rtük olmasa zaten amerikan dizilerinden bile daha şey sahneler gösterirler utanma yok bunlarda
bende sevmedim aynı sahneyi biz ikimiz tekrar çekelim

meryoş öyle bir sarılmışki ahtapot gibi bana öyle sarılsa eriyip suda kaybolurum

bende sevmedim aynı sahneyi biz ikimiz tekrar çekelim
aaaaa sen iyice azıttın oklavamı sandıktan çıkarmamın zamanı gelmiş bence

Bu bölümde dizi tüm kategorilerde atağa kalkacaktır. İlk bölüm gereğinden fazla uzun olduğu için gerek bölümler gerekse tekrarlar çok yüksek reyting almadı. Bu arada dizi özellikle ABC1 grubunun favori dizilerinden birisi olacak bence