Gecenin Kraliçesi.hangi dizinin
Yapımcı ilk bölümden sadece 1.250 Milyon kazanmış yani %50 zarar etmiş.ss
Gecenin Kraliçesi.hangi dizinin
hazırlık bütçesiyle olabilir fransaya karadenize falan gittilerGecenin Kraliçesi.Mesut Yar yazmış bugün.
Yapımcı ilk bölümden sadece 1.250 Milyon kazanmış yani %50 zarar etmiş.ss
Bencede ilk bölüm içindir 2.5 Milyon. Zamanla azalır ama bu kadar paraya şöyle daha farklı şeyler çekselerdi keşke.hazırlık bütçesiyle olabilir fransaya karadenize falan gittiler2 sinde de sel oldu çekimler çok uzadı ancak normal bölüm başı ücreti düşer ayrıca gayet iyi kazanmış yine mesut yar kösem için 1.5 milyon yazmıştı gk my nin devamı değil sonuçta
hanımın çiftliğinin ilk bölümü de 1.8-.1.9 milyona malolmuştu normal bu ücret gk içinBencede ilk bölüm içindir 2.5 Milyon. Zamanla azalır ama bu kadar paraya şöyle daha farklı şeyler çekselerdi keşke.
bu resmi gören @Çiğdem- ve @destere birbirlerine sarılarak intihara kalkışmışlar inşallah ölürler@Harunnn60 @sürgünüm @-potterhead- @cookies @vadikızı @denizz19 @Ahmad Ekli dosyayı görüntüle 48317
Sende koca bir iç cekmişsindir.bu resmi gören @Çiğdem- ve @destere birbirlerine sarılarak intihara kalkışmışlar inşallah ölürler@Harunnn60 @sürgünüm @-potterhead- @cookies @vadikızı @denizz19 @Ahmad Ekli dosyayı görüntüle 48317
meryoş genelde kendisine dizi haricinden birilerini seçiyor bununlada aralarında bir gelişme olmayacaktır
destere gibi olumlu düşünmeliSende koca bir iç cekmişsindir.
aaa bune beee rtük olmasa zaten amerikan dizilerinden bile daha şey sahneler gösterirler utanma yok bunlardaşu dizi hbo da olsa bu sahneler cıbıldak çekilirdi @destere ekrana şapardı yapışırdı)) @Harunnn60 @denizz19 @sürgünüm @cookies @vadikızı @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 48321
Ooo bunları göstermedin önceden bize Emre.şu dizi hbo da olsa bu sahneler cıbıldak çekilirdi @destere ekrana şapardı yapışırdı)) @Harunnn60 @denizz19 @sürgünüm @cookies @vadikızı @Çiğdem-
O değilde bu Murat aştı kendini sanki. Böyle sahneler filan.
meryemi görünce yeminin bozmuşturO değilde bu Murat aştı kendini sanki. Böyle sahneler filan.Özel hayatında daha farklı ya.
Yani bencedemeryemi görünce yeminin bozmuştur2 sene sonra hacca gidip tövbe eder
şu dizi hbo da olsa bu sahneler cıbıldak çekilirdi @destere ekrana şapardı yapışırdı)) @Harunnn60 @denizz19 @sürgünüm @cookies @vadikızı @Çiğdem-
bende sevmedim aynı sahneyi biz ikimiz tekrar çekelimaaa bune beee rtük olmasa zaten amerikan dizilerinden bile daha şey sahneler gösterirler utanma yok bunlarda
izleyiciyi seksten soğutmaktan @Çiğdem- le sen sonsuza dek yasaklanırsınızmeryoş öyle bir sarılmışki ahtapot gibi bana öyle sarılsa eriyip suda kaybolurum
bende sevmedim aynı sahneyi biz ikimiz tekrar çekelim
aaaaa sen iyice azıttın oklavamı sandıktan çıkarmamın zamanı gelmiş bencemeryoş öyle bir sarılmışki ahtapot gibi bana öyle sarılsa eriyip suda kaybolurum
bende sevmedim aynı sahneyi biz ikimiz tekrar çekelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?