Kapatın artık şu konuyu be
Kapatın artık şu konuyu be
Seni boşadı diye mi tavırlısın @Forumdash abiciğime yoksa @serhatt ile mi işi pişirmeye başladınızKapatın artık şu konuyu be
Tavırlı olduğumu nereden çıkardınSeni boşadı diye mi tavırlısın @Forumdash abiciğime yoksa @serhatt ile mi işi pişirmeye başladınız: A
Aaa soğuk davranıyorsunTavırlı olduğumu nereden çıkardın
Sen şu herkesi birbirine yamama hyundan vazgeç artıkSeni boşadı diye mi tavırlısın @Forumdash abiciğime yoksa @serhatt ile mi işi pişirmeye başladınız: A
Hhahah bedava izdivaç hayır işliyorum ne istiyorsunuzSen şu herkesi birbirine yamama hyundan vazgeç artık
Bi git kendine koca bul önce kız kurusuHhahah bedava izdivaç hayır işliyorum ne istiyorsunuz
Gerçi sana hariç oyüzden şey ediyorsun
Senin elindekileri kaçırıyorum diye rahatsızsınBi git kendine koca bul önce kız kurusu
Elimde olanlardan haberin yokSenin elindekileri kaçırıyorum diye rahatsızsın
Nerde soğuk davranıyorum kaç gündür doğru düzgün foruma girmedim zaten
Hahah senin forumdan gitmelerini kendine yontuyordu boşadığım için içmeye gitti diyordu oda az fingirdek değil @ForumdashNerde soğuk davranıyorum kaç gündür doğru düzgün foruma girmedim zaten
Hep uyduruyor bir şeyler işteHahah senin forumdan gitmelerini kendine yontuyordu boşadığım için içmeye gitti diyordu oda az fingirdek değil @Forumdash
Ahh ilk cilveleşmenz dün gibi hatırlıyorum rahmetli destere şok geçirmiştiHep uyduruyor bir şeyler işte
Olayı ikiniz birlikte buralara getirdiniz zaten ne şok geçirecekAhh ilk cilveleşmenz dün gibi hatırlıyorum rahmetli destere şok geçirmişti
Hhahah sizin diyemediklerinizi açığa çıkarmıştık sonra @Forumdash açıldı açılış o açılış daha tutamıyoruzOlayı ikiniz birlikte buralara getirdiniz zaten ne şok geçirecek
Amaaaan ne derseniz deyin ben rahatım gerisini @Forumdash Faruk bey düşünsünHhahah sizin diyemediklerinizi açığa çıkarmıştık sonra @Forumdash açıldı açılış o açılış daha tutamıyoruz
Yazın forumda olmucakmış birlikte tatilemi gidiyorsunuz sen de olmazsan adınızı çıkarırım vlla
Yok be ben buralardayım o başkasıyla gidiyordur tatileYazın forumda olmucakmış birlikte tatilemi gidiyorsunuz sen de olmazsan adınızı çıkarırım vlla
Kıskanmayacan mı 😱😱😱Yok be ben buralardayım o başkasıyla gidiyordur tatile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?