Kapatın artık şu konuyu be
Kapatın artık şu konuyu be
Seni boşadı diye mi tavırlısın @Forumdash abiciğime yoksa @serhatt ile mi işi pişirmeye başladınızKapatın artık şu konuyu be![]()
![]()
Tavırlı olduğumu nereden çıkardınSeni boşadı diye mi tavırlısın @Forumdash abiciğime yoksa @serhatt ile mi işi pişirmeye başladınız: A
![]()
Aaa soğuk davranıyorsunTavırlı olduğumu nereden çıkardın![]()
Sen şu herkesi birbirine yamama hyundan vazgeç artıkSeni boşadı diye mi tavırlısın @Forumdash abiciğime yoksa @serhatt ile mi işi pişirmeye başladınız: A
![]()
Hhahah bedava izdivaç hayır işliyorum ne istiyorsunuzSen şu herkesi birbirine yamama hyundan vazgeç artık![]()
Bi git kendine koca bul önce kız kurusuHhahah bedava izdivaç hayır işliyorum ne istiyorsunuz![]()
![]()
Gerçi sana hariç oyüzden şey ediyorsun![]()
Senin elindekileri kaçırıyorum diye rahatsızsınBi git kendine koca bul önce kız kurusu![]()
Elimde olanlardan haberin yokSenin elindekileri kaçırıyorum diye rahatsızsın![]()
![]()
![]()
Nerde soğuk davranıyorum kaç gündür doğru düzgün foruma girmedim zaten
Hahah senin forumdan gitmelerini kendine yontuyordu boşadığım için içmeye gitti diyordu oda az fingirdek değil @ForumdashNerde soğuk davranıyorum kaç gündür doğru düzgün foruma girmedim zaten![]()
Hep uyduruyor bir şeyler işteHahah senin forumdan gitmelerini kendine yontuyordu boşadığım için içmeye gitti diyordu oda az fingirdek değil @Forumdash![]()
![]()
![]()
Ahh ilk cilveleşmenz dün gibi hatırlıyorum rahmetli destere şok geçirmiştiHep uyduruyor bir şeyler işte![]()
Olayı ikiniz birlikte buralara getirdiniz zaten ne şok geçirecekAhh ilk cilveleşmenz dün gibi hatırlıyorum rahmetli destere şok geçirmişti![]()
![]()
![]()
Hhahah sizin diyemediklerinizi açığa çıkarmıştık sonra @Forumdash açıldı açılış o açılış daha tutamıyoruzOlayı ikiniz birlikte buralara getirdiniz zaten ne şok geçirecek![]()
Amaaaan ne derseniz deyin ben rahatım gerisini @Forumdash Faruk bey düşünsünHhahah sizin diyemediklerinizi açığa çıkarmıştık sonra @Forumdash açıldı açılış o açılış daha tutamıyoruz![]()
![]()
![]()
Yazın forumda olmucakmış birlikte tatilemi gidiyorsunuz sen de olmazsan adınızı çıkarırım vlla
Yok be ben buralardayım o başkasıyla gidiyordur tatileYazın forumda olmucakmış birlikte tatilemi gidiyorsunuz sen de olmazsan adınızı çıkarırım vlla![]()
![]()
![]()
Kıskanmayacan mı 😱😱😱Yok be ben buralardayım o başkasıyla gidiyordur tatile![]()