Geceleri Üzerinize Sebebini Bilmediğiniz Bir Hüzün Çökerse Yahutta Sıkılır Bunalırsanız?

Siz birbirinizin olun ben izin veriyorum benim Harun ile çalışmalarım başka. Seninle gönül eğlesin biz dünyayı baştan değiştiriyoruz :A
@kerem bizle artık knk. :A Alış buna.:A
Başka kişilere de aşılayacağım :A Okyanus ötesi ve sonra tüm dünyaya :A
Yine yeni yeniden rezil oldun Rachel'cim. Ben senin adına utanmaktan bıktım sen rezil olmaktan sıkılmadın. :A

Bırak tatlım ne istiyolarsa yaşasınlar :A

s-381604ede9ccafa591968d9765e661dc9c0b2bc8.webp

İkisi birbirine kaldı hala burunlarından kıl aldırmıyorlar:A

Yine yeni yeniden rezil oldun Rachel'cim. Ben senin adına utanmaktan bıktım sen rezil olmaktan sıkılmadın. :A

@Harunnn60 sen bizimle diyorsun ama bu adama ben bi cheesecake yediririm çok canımı sıkıyor çünkü :A
Buranın Merve'si benim Pelosu Harun Arzusu Çiğdem Sana Oya yada Plates topu kalıyor seç beğen al:A

@Harunnn60 sen bizimle diyorsun ama bu adama ben bi cheesecake yediririm çok canımı sıkıyor çünkü :A
Buranın Merve'si benim Pelosu Harun Arzusu Çiğdem Sana Oya yada Plates topu kalıyor seç beğen al:A
Avatar resimlerimizden kimin ne olduğu belli oluyor zaten. Canını sıkma sen tamam mı tatlım. Daha senle çok uğraşacağım. See you. :A

Senin gibi tek dille yaşamıyorum. Tamı tamına 5 dil bildiğim için arada dilim süçebiliyor. Çok zeki olmanın yan etkileri işte, sen anlamazsın. :A

Ben sana tam olarak türkçe öğreteyim gel süçebiliyor değil sürçebiliyor olacak bu arada. @Harunnn60 yanlış Türkçe öğretiyor zaten @Ahmed 'de yamuk yumuk konuşuyor :A

Sıkılınca yiyorum moralim bozulunca yiyorum moralim güzelse yine yiyorum birşeyler yemek iyi geliyor sanırım :D