Aaa nerede 6 dil biliyor ayoll Harunu öyle tuzağına düşürdü demekBen sana tam olarak türkçe öğreteyim gel süçebiliyor değil sürçebiliyor olacak bu arada. @Harunnn60 yanlış Türkçe öğretiyor zaten @Ahmed 'de yamuk yumuk konuşuyor
Aaa nerede 6 dil biliyor ayoll Harunu öyle tuzağına düşürdü demekBen sana tam olarak türkçe öğreteyim gel süçebiliyor değil sürçebiliyor olacak bu arada. @Harunnn60 yanlış Türkçe öğretiyor zaten @Ahmed 'de yamuk yumuk konuşuyor
Aaa tövbe estafurullah @Harunnn60 ı iyice yoldan çıkarıcaksınız @Forumdash gibi 😱😱😱Belki dil öğretir Harun'a. Dil dile değince daha hızlı dil öğretiliyormuş @Harunnn60 @kerem denemeyin ama bilin yani@Yiğitt @Billy Kane
Aaa iyi fikirmiş ayollBunların ayırma yolu bu. Çift gibi göster bunları sonra yanlış bir algı oluştuğunu anlayıp ayrılır bunlar
Aaa bir @eskici @Forumdash aşkı olamaz @Harunnn60 @keremBoynuz kulaği geçiyorsa @Harunnn60 çoktan yoldan cıkmıştır. Onun gittiği yol artık, yol değildir
Sus kız abiye neler diyorsun öyle
Aaa sen ekime gelirsin ozamana kadar kim öle kim kala ayollSus kız abiye neler diyorsun öyleOtur kır dizini otur azcık evde. Ben gelene kadar bi vukuatını duymim hee
ister öl ister kal ama edebinle kalAaa sen ekime gelirsin ozamana kadar kim öle kim kala ayoll
Ziyaaaa atma Ziyaaaa ahahahahaha.Senin gibi tek dille yaşamıyorum. Tamı tamına 5 dil bildiğim için arada dilim süçebiliyor. Çok zeki olmanın yan etkileri işte, sen anlamazsın.
Aaa merak etme abiciğim ben zaten uymuyorum ben onları kavuşturma görevi üstleniyorum daha çokister öl ister kal ama edebinle kalSen bu fingirdeklere uyma
Afferim benim gız gardaşima gurur duyuyorum senleAaa merak etme abiciğim ben zaten uymuyorum ben onları kavuşturma görevi üstleniyorum daha çok
Seninde dilin sürçmüş. Bana her laf sokuşunda çarpıldığının farkındasındır umarım.Türkçem bile Rachele benziyor hala Bana Rachel diyorsun uzaa
Ayet okuyanlar anlamaz.Ziyaaaa atma Ziyaaaa ahahahahaha.
Harun'um Almancayı da sökecek. Çok zekiyizdir zaten. Siz anlamazsınız.Belki dil öğretir Harun'a. Dil dile değince daha hızlı dil öğretiliyormuş @Harunnn60 @kerem denemeyin ama bilin yani@Yiğitt @Billy Kane
@Harunnn60 da Alamancı tipi var zatenHarun'um Almancayı da sökecek. Çok zekiyizdir zaten. Siz anlamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?