Geceleri Üzerinize Sebebini Bilmediğiniz Bir Hüzün Çökerse Yahutta Sıkılır Bunalırsanız?

Yine yeni yeniden rezil oldun Rachel'cim. Ben senin adına utanmaktan bıktım sen rezil olmaktan sıkılmadın.

@Harunnn60 sen bizimle diyorsun ama bu adama ben bi cheesecake yediririm çok canımı sıkıyor çünkü

Buranın Merve'si benim Pelosu Harun Arzusu Çiğdem Sana Oya yada Plates topu kalıyor seç beğen al

@Harunnn60 sen bizimle diyorsun ama bu adama ben bi cheesecake yediririm çok canımı sıkıyor çünkü

Buranın Merve'si benim Pelosu Harun Arzusu Çiğdem Sana Oya yada Plates topu kalıyor seç beğen al
Avatar resimlerimizden kimin ne olduğu belli oluyor zaten. Canını sıkma sen tamam mı tatlım. Daha senle çok uğraşacağım. See you.

Önce sen türkçe öğren dazlak. Muasır medeniyet o bir kere. Cümle kur öyle gel sokak sanatinın karşısına
Senin gibi tek dille yaşamıyorum. Tamı tamına 5 dil bildiğim için arada dilim süçebiliyor. Çok zeki olmanın yan etkileri işte, sen anlamazsın.

Senin gibi tek dille yaşamıyorum. Tamı tamına 5 dil bildiğim için arada dilim süçebiliyor. Çok zeki olmanın yan etkileri işte, sen anlamazsın.

Ben sana tam olarak türkçe öğreteyim gel süçebiliyor değil sürçebiliyor olacak bu arada. @Harunnn60 yanlış Türkçe öğretiyor zaten @Ahmed 'de yamuk yumuk konuşuyor

Sıkılınca yiyorum moralim bozulunca yiyorum moralim güzelse yine yiyorum birşeyler yemek iyi geliyor sanırım