Bir ara her gece yazın çıkardım.
devrik cümle kurmuşsun mert
türkçe hocan olsaydım sıfırı basmıştım
Bir ara her gece yazın çıkardım.
Anlıyan anlıyor destere panpam.devrik cümle kurmuşsun mert
türkçe hocan olsaydım sıfırı basmıştım
Tamam yılın bçoğunşuğunda ders çalışıyo okabilirim ama yobaz da değilim yani
Anlıyan anlıyor destere panpam.
Olsun o zaman dikkat ediyorum hatta 2 kere fiilan başa dönüp bakarım.senin okulun bulunduğu yerden tut taksim istiklal tunele kadar şimdi cıvıl cıvıldır ders mi çalışılır böyle bir ortamda
hoca not verirken öyle demiyor ama?
Zaten işin en zor tarafı orası, o kapıdan çıktıktan sonra 4 dk sonra ortaköy meydanda yada 20 dk sonra taksim meydanında olmak veya 12 dk sonra kanyonda.. İşte hergün bunlarla nefis mücadelesi verip sonra büyük bi yutkunlukla metrobüsle eve gitmek çok can yıkıcı. Ama yinede ay'ın 5-6 günü yapıyoz bişeyler yasenin okulun bulunduğu yerden tut taksim istiklal tunele kadar şimdi cıvıl cıvıldır ders mi çalışılır böyle bir ortamda
hoca not verirken öyle demiyor ama?
Zaten işin en zor tarafı orası, o kapıdan çıktıktan sonra 4 dk sonra ortaköy meydanda yada 20 dk sonra taksim meydanında olmak veya 12 dk sonra kanyonda.. İşte hergün bunlarla nefis mücadelesi verip sonra büyük bi yutkunlukla metrobüsle eve gitmek çok can yıkıcı. Ama yinede ay'ın 5-6 günü yapıyoz bişeyler ya
Teras diye bi mekam var, gece içmelerinde on numara. açık hava da içtiğin için çok kafa da yapmıyor bi gün gidersin sahile öneririm orayı house cafe de iyidir lakin pahalı birazaynen ortaköyü unuttum tam öğrenci mekanı süperdir sahili şimdi, kafeler birahaneler barlar üff aklıma geldi)
Teras diye bi mekam var, gece içmelerinde on numara. açık hava da içtiğin için çok kafa da yapmıyor bi gün gidersin sahile öneririm orayı house cafe de iyidir lakin pahalı biraz
Evet öğrenci mekanı ama pahalı öğrenci grubuna hitap ediyor ucuz öğrenci mekanı genelde bakırköy. Yeşilköyde pahalı öğrenci kesimin yeritabiki denizi görerek içiyorsun
ama oralar çoğu yere göre daha ucuz sanırım öğrencilerin fazla takıldığı mekanlar fazla pahalı olmaz
Evet öğrenci mekanı ama pahalı öğrenci grubuna hitap ediyor ucuz öğrenci mekanı genelde bakırköy. Yeşilköyde pahalı öğrenci kesimin yeri