RüzgarGülü
Favori Üye
Monotonlukta iyi be en azından sonunun nereye varacağını biliyorsun 😕Bazen mutlu bazen mutsuz. Monotonluğa vuran tempodayım işte😕
Monotonlukta iyi be en azından sonunun nereye varacağını biliyorsun 😕Bazen mutlu bazen mutsuz. Monotonluğa vuran tempodayım işte😕
Belli bi yaştan sonra "sonsuz döngü" içerisindeymişim gibi hissiyatı veriyorMonotonlukta iyi be en azından sonunun nereye varacağını biliyorsun 😕
vadi izliyorum desene lagece hayatı derken bar falan işim olmaz yazları dolaşırız her türlü duruma bağlı
Buda sonsuz yaşam gibi birşey olsa gerek bilirsin senBelli bi yaştan sonra "sonsuz döngü" içerisindeymişim gibi hissiyatı veriyor
kendi gününde kendi saatinde 11 yıldır izliyorum doğrudur bi sorun mu var lanvadi izliyorum desene la
Buda sonsuz yaşam gibi birşey olsa gerek bilirsin sen
İşte hiç zevkli değil Sadece yaşlanıyorsunBuda sonsuz yaşam gibi birşey olsa gerek bilirsin sen
Bugünün salı olmasına rağmen lanlı lunlu konuşmanı anlamadım dopinginin etkisi bitince tekrar gelkendi gününde kendi saatinde 11 yıldır izliyorum doğrudur bi sorun mu var lan
Her canlı bürgün toprak olacak !!! 😛 Bende bilgisayarda dizi izlemeyi özledimİşte hiç zevkli değil Sadece yaşlanıyorsun
O günü saymaya başlıyorum Diziyi bırak filmde mi izlemiyorsun?Her canlı bürgün toprak olacak !!! 😛 Bende bilgisayarda dizi izlemeyi özledim
50 gb oyun indirdim daha göz dahi atmadım düşünO günü saymaya başlıyorum Diziyi bırak filmde mi izlemiyorsun?
mesajını beğenmedim pek o yüzden lanlı lunlu konuşmam normaldir aga bu forumda kimse kimseden üstün değil yaşça büyük bikaç kişi dışında herkese lan derim itirazı olan var mı lanBugünün salı olmasına rağmen lanlı lunlu konuşmanı anlamadım dopinginin etkisi bitince tekrar gel
Her canlı bürgün toprak olacak !!! 😛 Bende bilgisayarda dizi izlemeyi özledim
Tamam yılın büyük çoğunluğunda ders çalışıyo okabilirim ama yobaz da değilim yani@yakup09 gece hayatında ders nasıl gidiyor