Utkucum yetiştin bitmedenAileler Yarışıyor
O Ses Türkiye
Kelime Oyunu
Senin hızına yetişilmiyor abi, birkaç gün daha gelmesem finale ulaşırdı bu etkinlikUtkucum yetiştin bitmeden
2 ye bölme kuralı olmasa öyle olabilirdi vallaSenin hızına yetişilmiyor abi, birkaç gün daha gelmesem finale ulaşırdı bu etkinlik
Senin hızına yetişilmiyor abi, birkaç gün daha gelmesem finale ulaşırdı bu etkinlik
Zaten 2-3 kişi izliyorduk o zamanlar@Forumdash Yaşlı Kurt gene iyi geldi senin yarışma buralara kadar
Ya benim etkinliğe hiç oy vermeme sebebim tam sayıyı bilmiyorum ama kabataslak konuşacak olursam 150 yarışma varsa etkinlikte ben 5 veya 10 tanesini izlemişimdir... Ondan dolayı genel olarak oylayamadım etkinliği...@MEnes Oflum ... buradaysan üşenmede oy veriver gruplara
Sonlara doğru daha çok akılda kalanlar oluyor.Ya benim etkinliğe hiç oy vermeme sebebim tam sayıyı bilmiyorum ama kabataslak konuşacak olursam 150 yarışma varsa etkinlikte ben 5 veya 10 tanesini izlemişimdir... Ondan dolayı genel olarak oylayamadım etkinliği...
Aaaa Hugo varsa onu tabi ki oylarım...Sonlara doğru daha çok akılda kalanlar oluyor.
Ama son grupta HUGO ya oy vermeden geçme
Sen de küçükken telefonla bağlanıp oynadın mı?...Aaaa Hugo varsa onu tabi ki oylarım...
Yok ama çook izledim ve oynayanları ben daha iyi oynarım beee diyip gömdüm...Sen de küçükken telefonla bağlanıp oynadın mı?...
Safi rüzgarsın....Yok ama çook izledim ve oynayanları ben daha iyi oynarım beee diyip gömdüm...
İşimiz gücümüz şov biliyorsun...Safi rüzgarsın....
Kendini şovmen mi sanıyorsun?...İşimiz gücümüz şov biliyorsun...