Utkucum yetiştin bitmedenAileler Yarışıyor
O Ses Türkiye
Kelime Oyunu
Senin hızına yetişilmiyor abi, birkaç gün daha gelmesem finale ulaşırdı bu etkinlikUtkucum yetiştin bitmeden![]()
2 ye bölme kuralı olmasa öyle olabilirdi vallaSenin hızına yetişilmiyor abi, birkaç gün daha gelmesem finale ulaşırdı bu etkinlik![]()
Senin hızına yetişilmiyor abi, birkaç gün daha gelmesem finale ulaşırdı bu etkinlik![]()
Zaten 2-3 kişi izliyorduk o zamanlar
Ya benim etkinliğe hiç oy vermeme sebebim tam sayıyı bilmiyorum ama kabataslak konuşacak olursam 150 yarışma varsa etkinlikte ben 5 veya 10 tanesini izlemişimdir...
Sonlara doğru daha çok akılda kalanlar oluyor.Ya benim etkinliğe hiç oy vermeme sebebim tam sayıyı bilmiyorum ama kabataslak konuşacak olursam 150 yarışma varsa etkinlikte ben 5 veya 10 tanesini izlemişimdir...Ondan dolayı genel olarak oylayamadım etkinliği...
![]()
Aaaa Hugo varsa onu tabi ki oylarım...Sonlara doğru daha çok akılda kalanlar oluyor.
Ama son grupta HUGO ya oy vermeden geçme![]()
Sen de küçükken telefonla bağlanıp oynadın mı?...Aaaa Hugo varsa onu tabi ki oylarım...![]()
Yok ama çook izledim ve oynayanları ben daha iyi oynarım beee diyip gömdüm...Sen de küçükken telefonla bağlanıp oynadın mı?...![]()
Safi rüzgarsın....Yok ama çook izledim ve oynayanları ben daha iyi oynarım beee diyip gömdüm...![]()
İşimiz gücümüz şov biliyorsun...Safi rüzgarsın....![]()
Kendini şovmen mi sanıyorsun?...İşimiz gücümüz şov biliyorsun...![]()