2021 Geçen Yaz - Film Yorumları

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Basit bir senaryoydu ama işleyişi çok güzeldi, hiç sıkılmadan izledim filmi. Onur Açıktan yönetmenliği güzeldi, oyuncular da güzel iş çıkarmış. Lakin filmin 90'lar filmi olduğunu anlamadım, yani 90'lar tadını hiç hissedemedim. Sondaki telefon sahnesi biraz düşündürdü ama o dönemin tadı olsaydı ayrı hoş olabilirmiş. Neyse çok büyük eksiklik değil ama genel hikayede görünce hissettiremedikleri için belirtme ihtiyacı duydum. Şarkı seçimleri güzeldi.

Ece Çeşmioğlu role çok yakışmış, Aslı karakterini çok güzel yaşadı bence. Deniz karakteri filmin sürpriziydi, ben kendisini ilk kez izliyorum galiba ama samimi, başarılı buldum. Genç kadroyu sevdim diyebilirim kısaca.

Devam filmi gelecek hissi oluştu bende de, Deniz & Aslı'yı daha dolu izlemek isteriz. :X

6/10
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Ozan Açıktan'ın yönetmenliğini üstlendiği bu film, televizyonlardaki klasik yaz dizilerinin hızlandırılmış versiyonu gibi bir film. Konusu da biraz klasik, yaz aşkı. 1996 yazında geçiyor ve Deniz'in Aslı'ya olan platonik aşkı anlatılıyor.

Platonik aşk yaşamışsanız, Deniz'de kendinizi görmeniz mümkün. Her şey düz ve basit bir şekilde ilerlese de, platonik aşk konusu ilgi çekici. Bir de Bodrum'un güzelliklerini görmek için bile izlenebilir filmi.

6/10