Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi

öbgz de karolin hakanı ayartırsa dizi 13 lere fırlayacak gibi:)

diloş hanım senaryosu çeşitlenmeye başladı karakterler tam oturursa cumayı silip süpürür

kayıp şehir izlemediğim için nasıl yükselir bilemiyorum?

Evet obgzk'de kac yildir cinsellikle ilgili gic bisey yok, hakan - carolin etkilesimi ,reytinglerde enerji patlamadi yApip , reytingler yukselir. :)

- - - Ekleme - - -

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisini ben ilk sezonlar takip ediyordum ta ki Ali Kaptan çıkana kadar.Geçen haftaki bölümüne baktım muhteşemdi o yüzden bu hafta izlemeye çalışacağım yine.Evet senaryo kuvvetlendirilirse bence geçen seneki gibi zirve yarışına dahil olabilir.Dila Hanım'ı seyretmiyorum açıkçası ama forumda takip ettiğim kadarıyla iyi bir dizi olmalı ki seveni çok.Umarım daha da yükselir.Kayıp Şehir'i izliyorum ve senaryo şuan gayet iyi yerde ve bu hafta 13.bölüm yayınlanacak ve ben dizinin süresi biraz daha uzarsa başarısının daha da artacağı kanısındayım çünkü perşembe günleri boş kalıyor.Artı bu hafta yükseliş grafiği bekliyorum ben diziden.

obgzk'nin gecen haftaki bolumu cidden superdi, bu haftaki gecen haftaninkisinden daha fazla iyi olacak. Fragmanlar bir harika. :)

Evet obgzk'de kac yildir cinsellikle ilgili gic bisey yok, hakan - carolin etkilesimi ,reytinglerde enerji patlamadi yApip , reytingler yukselir. :)

- - - Ekleme - - -

obgzk'nin gecen haftaki bolumu cidden superdi, bu haftaki gecen haftaninkisinden daha fazla iyi olacak. Fragmanlar bir harika. :)

ahmet karakteri çok silik duruyor öbgz de onada farklı bir sahne bulurlasa süper olur :)

Bi aldatma sahnesi falan.... Soyle bize bakiyorumda reytingleri arttirmak icin neler geciyo aklimizdan :)))

uydurma senaryolar olmasın ayağı yere basan senaryolar süper olur :))

mesela dadı ile sonerin yakınlaşması sindire sindire oldu yavaş yavaş girdiler konuya konuya bayağı renk geldi :))

uydurma senaryolar olmasın ayağı yere basan senaryolar süper olur :))

mesela dadı ile sonerin yakınlaşması sindire sindire oldu yavaş yavaş girdiler konuya konuya bayağı renk geldi :))

Aynen oyle zaten bahara karsi, aylinin kilerden fazla tepki vardi. Ama senarist yavas yavas yerlestirdi bahari, herkezin o kadar gozune batmadi.. Mesela 6 bolum icinde sevgili falan yapsaydi, kaliteyi cok dusururdu.. :) coskun baba isini biliyo :)

Aynen oyle zaten bahara karsi, aylinin kilerden fazla tepki vardi. Ama senarist yavas yavas yerlestirdi bahari, herkezin o kadar gozune batmadi.. Mesela 6 bolum icinde sevgili falan yapsaydi, kaliteyi cok dusururdu.. :) coskun baba isini biliyo :)

coşkun ırmak işinin ehli zaten 3 yıldır rakiplerine sek sek oynatıyor öbgz, kolaymı :))

Ben onun bi kac yazisinida okudugum icin, dolu bi insan. :)

"ekmek tatlısı, bildiğimiz ekmek kadayıfının ev yapımı taklidiydi. annem, evde birikmiş olan bütün bayat ekmekleri dilim dilim keser, yumurtaya bulayıp yağda kızartırdı. soğuyunca üzerlerine şerbet dökerdi; olurdu sana ekmek tatlısı. yumurta ve şeker arasından sıyrılıp damağa sızan o ekmekteki tuzun tadı bu avunmayı açığa vuran bir fitne gibiydi. ama hiçbirimiz, hiçbir zaman bu fitneye aldırmadık. ekmek tatlısına hep; ekmek kadayıfıymış gibi iltifat ettik."

"ekmek tatlısı, bildiğimiz ekmek kadayıfının ev yapımı taklidiydi. annem, evde birikmiş olan bütün bayat ekmekleri dilim dilim keser, yumurtaya bulayıp yağda kızartırdı. soğuyunca üzerlerine şerbet dökerdi; olurdu sana ekmek tatlısı. yumurta ve şeker arasından sıyrılıp damağa sızan o ekmekteki tuzun tadı bu avunmayı açığa vuran bir fitne gibiydi. ama hiçbirimiz, hiçbir zaman bu fitneye aldırmadık. ekmek tatlısına hep; ekmek kadayıfıymış gibi iltifat ettik."

İste burdaki gibi, her senariste yok boyle hunerler :)