öbgz de karolin hakanı ayartırsa dizi 13 lere fırlayacak gibi
diloş hanım senaryosu çeşitlenmeye başladı karakterler tam oturursa cumayı silip süpürür
kayıp şehir izlemediğim için nasıl yükselir bilemiyorum?
Evet obgzk'de kac yildir cinsellikle ilgili gic bisey yok, hakan - carolin etkilesimi ,reytinglerde enerji patlamadi yApip , reytingler yukselir.
- - - Ekleme - - -
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisini ben ilk sezonlar takip ediyordum ta ki Ali Kaptan çıkana kadar.Geçen haftaki bölümüne baktım muhteşemdi o yüzden bu hafta izlemeye çalışacağım yine.Evet senaryo kuvvetlendirilirse bence geçen seneki gibi zirve yarışına dahil olabilir.Dila Hanım'ı seyretmiyorum açıkçası ama forumda takip ettiğim kadarıyla iyi bir dizi olmalı ki seveni çok.Umarım daha da yükselir.Kayıp Şehir'i izliyorum ve senaryo şuan gayet iyi yerde ve bu hafta 13.bölüm yayınlanacak ve ben dizinin süresi biraz daha uzarsa başarısının daha da artacağı kanısındayım çünkü perşembe günleri boş kalıyor.Artı bu hafta yükseliş grafiği bekliyorum ben diziden.
obgzk'nin gecen haftaki bolumu cidden superdi, bu haftaki gecen haftaninkisinden daha fazla iyi olacak. Fragmanlar bir harika.