Gaziantep FK 3 - 1 Fenerbahçe | STSL 20-21 Sezonu - 13.Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Hocam halı sahada top oynamıyoruz, 2 maçta 6 gol yedik :(

EgXX9szXkAAwyaW.jpg

Erol Bulut sana 21949847904 tane oyuncu verildi....
Ne bir takım, ne bir taktik,ne bir düzen kurabildin...
Fenerbahçe ne oynuyor, kim nerede ne yapıyor belli değil...

Nerede çokluk orada.............

Yazık...Gerçekten çok yazık.

Bilmiyorum bana mı öyle geliyor geçen yıla göre sanki maçlar daha fazla uzatılıyor.
Kafan başka yerlerde sanırım, böyle bir şeyin mümkünatı yok. :D 3 yıl önce desen belki anlarım, 37-38 dakika kalmıştır belki top oyunda çünkü VAR yoktu, ama şimdi öyle değil.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Erol Bulut sana 21949847904 tane oyuncu verildi....
Ne bir takım, ne bir taktik,ne bir düzen kurabildin...
Fenerbahçe ne oynuyor, kim nerede ne yapıyor belli değil...

Nerede çokluk orada.............

Yazık...Gerçekten çok yazık.
birileri yollamaya çalışıyor erol bulutu özellikle tisserand yenine sadık oynamayı en azından penaltı yapmaz

Patron PP den ne anlam çıkarmamız lazım :A
Fenerbahçe bitirdi bizi. :A

Bu avatar daha forumun ilk yıllarında çok kullandığım bir avatardı. Yıllar sonra karşıma çıkınca hafızaya almıştım, bugün ruh hali de uyunca geçici olarak koydum. :A

bence iki stoper lazım beşiktaştan vidayı alalım
lamosda yeterli değil, tisselanda sıkıntılı. bence sadık ve serdar olmalı. sadığa yer vermeleri lazım.
------

Fenerbahçe bitirdi bizi. :A

Bu avatar daha forumun ilk yıllarında çok kullandığım bir avatardı. Yıllar sonra karşıma çıkınca hafızaya almıştım, bugün ruh hali de uyunca geçici olarak koydum. :A
Çok beğendim arada yürütebilirim :F

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: bazinga and 12.Adam
Yani ben anlamıyorum bunlar nasıl transferler yapıyorlar. Geçen sene onca sıkıntı yaşadıktan sonra Tisserand ve Lemos'u çok mu aradınız? Hiç mi maçlarını izlemediniz? Oraya taş gibi iki tane adam koymak bu kadar mı zor Fenerbahçe kalibresinde bir takım için. Kabul bazen uyumsuzluk olur vs tutmaz transfer ama yani bu 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil. 30 tane mi defans almanız lazım çok kötü olmayan bir tane bulmanız için?

Yani ben anlamıyorum bunlar nasıl transferler yapıyorlar. Geçen sene onca sıkıntı yaşadıktan sonra Tisserand ve Lemos'u çok mu aradınız? Hiç mi maçlarını izlemediniz? Oraya taş gibi iki tane adam koymak bu kadar mı zor Fenerbahçe kalibresinde bir takım için. Kabul bazen uyumsuzluk olur vs tutmaz transfer ama yani bu 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil. 30 tane mi defans almanız lazım çok kötü olmayan bir tane bulmanız için?
malang sarr ve juan jesusu istedik vermediler damien comolliden kaynaklı

Neden Sadığa şans vermiyoruz? Serdar la Sadık olamaz mı?

Sosa sakat olmasına rağmen sırf İstanbul'da kalıp parti yapmasın diye Antep'e götürmüşler. :D