batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Kafan başka yerlerde sanırım, böyle bir şeyin mümkünatı yok. 3 yıl önce desen belki anlarım, 37-38 dakika kalmıştır belki top oyunda çünkü VAR yoktu, ama şimdi öyle değil.Bilmiyorum bana mı öyle geliyor geçen yıla göre sanki maçlar daha fazla uzatılıyor.
Hem VAR hem de 5 değişiklik hakkı var, normaldir.Bilmiyorum bana mı öyle geliyor geçen yıla göre sanki maçlar daha fazla uzatılıyor.
Patron PP den ne anlam çıkarmamız lazımHem VAR hem de 5 değişiklik hakkı var, normaldir.
birileri yollamaya çalışıyor erol bulutu özellikle tisserand yenine sadık oynamayı en azından penaltı yapmazErol Bulut sana 21949847904 tane oyuncu verildi....
Ne bir takım, ne bir taktik,ne bir düzen kurabildin...
Fenerbahçe ne oynuyor, kim nerede ne yapıyor belli değil...
Nerede çokluk orada.............
Yazık...Gerçekten çok yazık.
2 maçtır çok amatörce penaltı yaptırdı.birileri yollamaya çalışıyor erol bulutu özellikle tisserand yenine sadık oynamayı en azından penaltı yapmaz
bence iki stoper lazım beşiktaştan vidayı alalım2 maçtır çok amatörce penaltı yaptırdı.
Fenerbahçe bitirdi bizi.Patron PP den ne anlam çıkarmamız lazım
lamosda yeterli değil, tisselanda sıkıntılı. bence sadık ve serdar olmalı. sadığa yer vermeleri lazım.bence iki stoper lazım beşiktaştan vidayı alalım
Çok beğendim arada yürütebilirimFenerbahçe bitirdi bizi.
Bu avatar daha forumun ilk yıllarında çok kullandığım bir avatardı. Yıllar sonra karşıma çıkınca hafızaya almıştım, bugün ruh hali de uyunca geçici olarak koydum.
Kjaer ve skrtel tandemini mumla arıyoruz.lamosda yeterli değil, tisselanda sıkıntılı. bence sadık ve serdar olmalı. sadığa yer vermeleri lazım.
Uche ve HöghKjaer ve skrtel tandemini mumla arıyoruz.
Uche Ve Högh 90 lı dönemlerUche ve Högh
Lugono ve Edu
malang sarr ve juan jesusu istedik vermediler damien comolliden kaynaklıYani ben anlamıyorum bunlar nasıl transferler yapıyorlar. Geçen sene onca sıkıntı yaşadıktan sonra Tisserand ve Lemos'u çok mu aradınız? Hiç mi maçlarını izlemediniz? Oraya taş gibi iki tane adam koymak bu kadar mı zor Fenerbahçe kalibresinde bir takım için. Kabul bazen uyumsuzluk olur vs tutmaz transfer ama yani bu 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil. 30 tane mi defans almanız lazım çok kötü olmayan bir tane bulmanız için?
Neden Sadığa şans vermiyoruz? Serdar la Sadık olamaz mı?Yani ben anlamıyorum bunlar nasıl transferler yapıyorlar. Geçen sene onca sıkıntı yaşadıktan sonra Tisserand ve Lemos'u çok mu aradınız? Hiç mi maçlarını izlemediniz? Oraya taş gibi iki tane adam koymak bu kadar mı zor Fenerbahçe kalibresinde bir takım için. Kabul bazen uyumsuzluk olur vs tutmaz transfer ama yani bu 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil. 30 tane mi defans almanız lazım çok kötü olmayan bir tane bulmanız için?
Comolli ne yapmıştı?malang sarr ve juan jesusu istedik vermediler damien comolliden kaynaklı
Oynadığı dönemde pek güven veren bir görüntü çizmemişti maalesef.Neden Sadığa şans vermiyoruz? Serdar la Sadık olamaz mı?
başka adamlar almıştı o adamlardan vazgeçip bir tanesi moses olayıComolli ne yapmıştı?