Maçlarda çok oyun duruyor, VAR'a filan bakılıyor derken en az 5-6 dakika normaldir artık bence, dünkü maçta da normaldi.Bu maçlara niye hep en az 6 dakika uzatma oluyor. Atsın diye veriyorlar daha da yiyorlar iki gündür uzatmalar yüzünden 3 puandan oldum.
Bilmiyorum bugün çoğu kişi fazla bulmuş. Pek durmamışMaçlarda çok oyun duruyor, VAR'a filan bakılıyor derken en az 5-6 dakika normaldir artık bence, dünkü maçta da normaldi.
Biz yenilmedik gülebilirim.O değil de cidden skora sevinemiyorum pek çünkü biz de yenildik 3 puan için biraz neşelendim sadece onu da yarın harcarız... @Dosi
Trabzon ve Başakşehir bu sezonun şampiyonluk rakiplerinden değil, Başakşehir'in yine bir potansiyeli var ama TS şu haliyle ilk 10'a girebilirse sürpriz olur gibi duruyor ve abartmıyorum, durum ortada...Biz yenilmedik gülebilirim.
bu yaptığın toteme yarın cevap vereceğim bilgisayarda maç oynamıyorum çalıştığım içinO değil de cidden skora sevinemiyorum pek çünkü biz de yenildik 3 puan için biraz neşelendim sadece onu da yarın harcarız... @Dosi
Karagümrük vs Galatasaray maçının hakkı +10'du, bu maçın da hakkı bu denilebilir. Hepsi de haklı uzatmalar. Top hiçbir şekilde 35-40 dakika oyunda kalmıyor ikinci yarılarda.Bu maçlara niye hep en az 6 dakika uzatma oluyor. Atsın diye veriyorlar daha da yiyorlar iki gündür uzatmalar yüzünden 3 puandan oldum.
Katılıyorum. Bu sene Avcı bizi avrupaya atsa yeter.Trabzon ve Başakşehir bu sezonun şampiyonluk rakiplerinden değil, Başakşehir'in yine bir potansiyeli var ama TS şu haliyle ilk 10'a girebilirse sürpriz olur gibi duruyor ve abartmıyorum, durum ortada...
bu maçta altay olsa kurtarırdı kim beşiktaş maçında kırmızı görse dediBilmiyorum bugün çoğu kişi fazla bulmuş. Pek durmamış
Bilmiyorum bana mı öyle geliyor geçen yıla göre sanki maçlar daha fazla uzatılıyor.Karagümrük vs Galatasaray maçının hakkı +10'du, bu maçın da hakkı bu denilebilir. Hepsi de haklı uzatmalar. Top hiçbir şekilde 35-40 dakika oyunda kalmıyor ikinci yarılarda.
göztepe maçı alacak hatay deplasmanda galibiyet almasa hatay yaktıBilmiyorum bana mı öyle geliyor geçen yıla göre sanki maçlar daha fazla uzatılıyor.