Gaziantep FK 3 - 1 Fenerbahçe | STSL 20-21 Sezonu - 13.Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Antep çok ciddiyetsiz oynuyor. Fener her an atabilir.

Kurulan baraja bak sklgjklsjkgskgklskgjklslkgjlksjklgkljsklfgsjklkljklg

Eeeee Erol efendi anlat 2-1 gerideyken hangi mantıkla Sosa, Sinan gibi adamları almadın oyuna hem de hakkın varken. Senin ben var ya yapacağın işe tüküreyim vasıfsız herif. 5 sene önce nargile kafeden çıkmayan adamı hoca diye getirirseniz böyle olur.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Üşüyoruz sarı saçlım mavi gözlüm...

55eb2df1f018fbb8f8b07d8d.jpg

Fener'in Erol'u takımın başına getirmek için geçen sene yarım sezonu teknik direktörsüz geçirmesine öyle böyle gümlemiyorum. :D

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Bu maçlara niye hep en az 6 dakika uzatma oluyor. Atsın diye veriyorlar daha da yiyorlar iki gündür uzatmalar yüzünden 3 puandan oldum.

Bu maçlara niye hep en az 6 dakika uzatma oluyor. Atsın diye veriyorlar daha da yiyorlar iki gündür uzatmalar yüzünden 3 puandan oldum.
Maçlarda çok oyun duruyor, VAR'a filan bakılıyor derken en az 5-6 dakika normaldir artık bence, dünkü maçta da normaldi.

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Biz yenilmedik gülebilirim. :D
Trabzon ve Başakşehir bu sezonun şampiyonluk rakiplerinden değil, Başakşehir'in yine bir potansiyeli var ama TS şu haliyle ilk 10'a girebilirse sürpriz olur gibi duruyor ve abartmıyorum, durum ortada... :A

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Karagümrük vs Galatasaray maçının hakkı +10'du, bu maçın da hakkı bu denilebilir. Hepsi de haklı uzatmalar. Top hiçbir şekilde 35-40 dakika oyunda kalmıyor ikinci yarılarda.

Karagümrük vs Galatasaray maçının hakkı +10'du, bu maçın da hakkı bu denilebilir. Hepsi de haklı uzatmalar. Top hiçbir şekilde 35-40 dakika oyunda kalmıyor ikinci yarılarda.
Bilmiyorum bana mı öyle geliyor geçen yıla göre sanki maçlar daha fazla uzatılıyor.