- Reaksiyon puanı
- 114,096
- Puanı
- 1,060
Gaziantep FK aldığı 3 puan ile puanını 21'e yükseltti.
Son düzenleme:
İlk kez başka bir yerden saate baktım. İşe yaradı demek
Şuanki kural olsun diye tutturanlardan biri sendinHayırlı olsun @Dosi, bu kural işini kaldırsak mı ki acaba?
Bu da bir totemVe maça gelirsek; maça dair an itbiariyle hiçbir yorum yapmıyorum, ankette hiçbir oy kullanmıyorum. An itibariyle SESSİZLİK TOTEMİNİ uyguluyorum. Hayırlı olsun... @pompy
🤐
Antep bizden fersah fersah önde gram totem yok
Totemciler Kralı @Tolstoyevski'nin tahtı sallanıyor... Bu ne böyle? 😯😯Antep bizden fersah fersah önde gram totem yok
Kadroya bak sklgkjlsjkljklgjklsjklgjkljklfjgkls
Erooool Eroooooooooooooooooooooool bugün karbonat Erol olup şu kulüpten defolup gideceksin Erooooooooooooooooooooooool
Aynı fikirdeyim ama kicktipp'te Fener'e ters düşmek istemedimAntep bizden fersah fersah önde gram totem yok
Kadroya bak sklgkjlsjkljklgjklsjklgjkljklfjgkls
Erooool Eroooooooooooooooooooooool bugün karbonat Erol olup şu kulüpten defolup gideceksin Erooooooooooooooooooooooool
Totem değilTotemciler Kralı @Tolstoyevski'nin tahtı sallanıyor... Bu ne böyle? 😯😯
Adaşım Altay yokken bile oynamıyor mu?Kadroda Caner ve Gökhan yok. Nazım ve Novak var.
Kalede Oytun var. İnşallah çok iyi performans gösterir. Sana güveniyoruz Oytun.
Kadrodaki isimler uzaktan şutları iyi olan isimler, bol bol uzaktan şut çekmemiz gerek bence.
Hazırlık maçında yüzüne darbe almıştı, o yüzden tehlikeye atmamışlar.Adaşım Altay yokken bile oynamıyor mu?
Sorunun cevabını en başta konuda vermiştim. İnsan bi okurAdaşım Altay yokken bile oynamıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?