vışşh gördün mü sen ve esprilerini çözemeyenelr çoğunlıuktahacı espiri yaptıgım açık ben bu haberi millyet gazetesindeki Ali Eyüboğlu'nun köşe yazsından aldım yahuu nasıl özel haberim olur))) ki muhtemelend sende ordan aldın
vışşh gördün mü sen ve esprilerini çözemeyenelr çoğunlıuktahacı espiri yaptıgım açık ben bu haberi millyet gazetesindeki Ali Eyüboğlu'nun köşe yazsından aldım yahuu nasıl özel haberim olur))) ki muhtemelend sende ordan aldın
ahahahahacı espiri yaptıgım açık ben bu haberi millyet gazetesindeki Ali Eyüboğlu'nun köşe yazsından aldım yahuu nasıl özel haberim olur))) ki muhtemelend sende ordan aldın
Çözdüm hatta bana vereceği cevabıda gördüm yazdım ondan öncevışşh gördün mü sen ve esprilerini çözemeyenelr çoğunlıukta![]()
dur bekle konusunu açaca
ahahahahayal kırıklığına ugratmadin için saol X Yahu biliyorum ordan seninde ordan aldiğini
![]()
Benim özel haberlerim zaten ya kendim araştircam 3-5 kaynaktan bulup derleyip toplayıp bi yazı yazarım yada tv'de gördüğüm duyduğum bi haberi fragmanı özel haber yaparım😉
- - - Ekleme - - -
Çözdüm hatta bana vereceği cevabıda gördüm yazdım ondan önce
Onu unu bırak nerdesin sen? Sanki banlanmiş gibi isesin solugun yok![]()