Gani Müjde'den Yeni Dizi: İstanbul’un Kızları

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Proje tasarımının Gani Müjde'nin yaptığı yapımcılığını Süreç Filmin sahibi Ali Gündoğdu’nun yapacağı Yonetmeligini "Hayatımın rolü"nü çeken Sadullah Celen yapacağı senaryo gurubunun ise internete fenomen olan ve kitaplar çıkaran Pucca’nın da dahil olduğu “Tükenmez Kalem” ekibinin yapacağı dizinin konusu yeşilçam filmlerinin hatırlatan bir konu, aynı evde kalan,Anadolu’dan üniversite okumak için İstanbul’a gelen üç genç kızın okuldan atılınca bu durumu ailelerine haber vermek yerine rotayı üniversiteden sosyetik mekanlara çevirip zengin koca bulmaya çevirmesiyle başlar.

Başrollerin belli olmadığı, Gani Mujde'nın tanınmamış no-name isimleri oynatmak istediği dizinin görüşmeleri atv ve Show Tv ile sürüyor.

Gani Müjde'den Yepyeni Bir Dizi "İstanbul'un Kızları"

Yerli ve yabancı katılımcıların konuk oldugu Doğan TV stüdyolarında yapılan "Fresh Mesh 2013" etkinliğinin konuklarından biride Gani Müjde'ydi.Burada konuşma yapan Gani Müjde yepyeni projelerinden de bahsetti.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
boardturkganimujde10.jpg
[/TD]
[TD="align: center"]
691520_detay.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gani Müjde senaryo ekibine (tükenmez kalem) twitter ile şöhrete kavuşan @Pucca'yı dahil ettiğini ve yepyeni bir dizi hazırlığında oldugunu açıkladı.

Gani Müjde dizinin konusu olarak;

"İstanbul'un Kızları"

“Anadolu’dan üniversite okumak için İstanbul’a gelen üç genç kızın maceralarını anlatacağız bu gençlik ve komedi dizisinde. Aynı evde kalan, ama okuldan atıldıklarını ailelerinden gizleyen bu kızların yeni hedefleri ortaktır. Üçü de zengin birer koca bulup, sınıf atlama peşine düşer.
Onlar artık her sabah okumak için üniversiteye değil, hayallarini gerçekleştirecek erkekleri bulmak için en popüler spor salonlarına ve beş yıldızlı otellere gider.”

Yapımcılığını Süreç - Ali Gündoğdu’nun üstleneceği dizinin
yönetmenliğini Sadullah Celen yapacak.

Dizi için atv ve Show Tv ile görüşmelere geçildiğini
ve başrol için yapımcı Gündoğdu ünlü isimlerle görüşmek isterken Gani Müjde ise başrol için 3 tanınmamiş yüz secip yan rol için taninmiş isimlere teklif götürmek.

- - - Ekleme - - -

iyi ki özel haber dememişim :F:F

Son düzenleme:
geç kaldın forumdash bu benim özel haberim :))))

Bende açtığıma göre ozelligini yitirmiş :F

- - - Ekleme - - -

Resimsizlikten iyidir😛
Bi admin degistirebilirse şimdiden teşekkürler...Olmadı akşama kadar böyle bekleyecen :X

hacı dün fresh mesh canlı yayınlanaydi ordan alip yayınlasaydin özel haber olurdu. ama köşe yazarları yazınca özel haber olmaktan çıkar

Bu dizinin tutabileceğini pek düşünmüyorum nedense.Tabi kesin konuşmak için erken,oyuncuları görmek lazım.

Dizi'nin isminde bir gizemlilik yok. Istanbul'un kizlari nasil oldugunu biliyoruz zaten. Ne var yani bunda :D

diziye şimdiden gani gani rahmet diliyorum :))))))

geç kaldın forumdash bu benim özel haberim :))))
Yukarda ne demişssn ? :X:X

hacı dün fresh mesh canlı yayınlanaydi ordan alip yayınlasaydin özel haber olurdu. ama köşe yazarları yazınca özel haber olmaktan çıkar
Şimde de yukardaki 2. alintiya bak:X

Şimdi diceksindir "espiri yaptım" diye :X

- - - Ekleme - - -

Bende yorum yapam...
Pucca'nin kitabin okumadım ama millet bi matahmiş gibi Pucca'nin kitabini alip paragraflarinin resimlerini Pucca'ya atıp oda RT'lerken bende öyle okumuştum...Küfürlü filan yazılar vardi.Eğer öyle delikanlı karakterler yazarsa ben izlerim :X

Yukarda ne demişssn ? :X:X

Şimde de yukardaki 2. alintiya bak:X

Şimdi diceksindir "espiri yaptım" diye :X

- - - Ekleme - - -

Bende yorum yapam...
Pucca'nin kitabin okumadım ama millet bi matahmiş gibi Pucca'nin kitabini alip paragraflarinin resimlerini Pucca'ya atıp oda RT'lerken bende öyle okumuştum...Küfürlü filan yazılar vardi.Eğer öyle delikanlı karakterler yazarsa ben izlerim :X

hacı espiri yaptıgım açık ben bu haberi millyet gazetesindeki Ali Eyüboğlu'nun köşe yazsından aldım yahuu nasıl özel haberim olur :)))) ki muhtemelend sende ordan aldın