tosbağa emreyi göremiyorum civarlarda nerdeki
tosbağa emreyi göremiyorum civarlarda nerdeki
6 dakıka önce aktifmiş buralarda dolaşıyor sanırım gece gece mezarından çıkmış yine birgün karşımıza çıkıp ödümüzü koparacaktosbağa emreyi göremiyorum civarlarda nerdeki
Hahah6 dakıka önce aktifmiş buralarda dolaşıyor sanırım gece gece mezarından çıkmış yine birgün karşımıza çıkıp ödümüzü koparacak@xemrexxx @Harunnn60
yarın pazar belki o yüzden rahattır tosbağa6 dakıka önce aktifmiş buralarda dolaşıyor sanırım gece gece mezarından çıkmış yine birgün karşımıza çıkıp ödümüzü koparacak@xemrexxx @Harunnn60
yarın pazar belki o yüzden rahattır tosbağazaten olsada işe yaramıyor eski çenesi kalmamış teklemeye başlamış
Öyle olduğu için Gevezede tahtını almışımHahahKapıyı iyice kilitle kimse girmesin.
hem komedide kaptırmamışım kimseye tahtı hemde üstüne eğlenceyide katmışımki değme keyfimeÖyle olduğu için Gevezede tahtını almışım@xemrexxx
Ama komedide sen tahtını kaptırmamışsın @Harunnn60 a
Aaa @mrt-06 da kalsın avatar tahtı bence
adminliği bana devredip gitmediği için pek özleyeceğimi sanmıyorumAaa @mrt-06 da kalsın avatar tahtı benceZaten gidiyor bak özleyecen biz gelince görücez ama sen göremicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?