Neyse ben yatıyorum yeter hadi yat sende.Aaa şimdi bunu oraya nasıl bağladın hemen
Bu arada bizde uykumuz kaçsın diye üyeleri tek tek çekiştirdik @Forumdash
Neyse ben yatıyorum yeter hadi yat sende.Aaa şimdi bunu oraya nasıl bağladın hemen
Sen onun kuçuk yılan oyununa gelmişssin Onun derdi zaten beni merak ettiğinden Onun o yılan oyunlarına gelmicem
4'te cıkıcam zaten Sen de bekleme @destere yiAaa şimdi bunu oraya nasıl bağladın hemen
Bugün pek ortalarda yok zaten biz yatınca gelirSen onun kuçuk yılan oyununa gelmişssin Onun derdi zaten beni merak ettiğinden Onun o yılan oyunlarına gelmicem
4'te cıkıcam zaten Sen de bekleme @destere yi
boğazında kalsın köfteManik-depresiflik var bende doğru Git-gellerim bu yuzden
Akşam burdaydı çok mu özledin köfteyi
6 bölüm çok az ama sonuçta khaleesiyi tekrar görecek olmak teselli bizim içinForumdash yeni bir haber konusu açtı
Game of Thrones'un Final Sezon Tarihi Belli Oldu!
HBO'nun efsanevi-fantastik dizisi Game of Thrones, geçtiğimiz yıl sekizinci sezonda final yapacağini duyurmuş ve biz hayranlarini fena halde üzmüştü.
Velhasılıkelam. HBO, efsane dizinin yeni ve son sezonunun tarihini bu mübarek gecede duyurdu. HBO'nun açıkladiği tarihe göre Game of Thrones bu sene değil, 2019 yılında ve sadece 6 bölüm olacağini duyurdu. Ve bizleri derin bir iç çekişle baş başa bıraktı.
Orijinal formatta oku
eskidende öyleydim mesajım gerekli değeri görmezse silerim yani ha mesajım karşılık bulmamış ha aşkım karşılık bulmamış aynı şey, insanın morali bozluyorHerkese bir şey oluyor anlamadım @Forumdash da ani panik ataklar oluşmaya başladı @XanTier de MalMan döneminden esintiler sunmaya başladı @gözlemci içinden Hulk çıkmıştı @destere bile tuhaflaştı ayoll mesaj silme adeti yoktu
@Harunnn60 da böyle bir dönem geçirmiş gidip dağ evinde kendini dağa bayıra vurup eski modunda geldi foruma Diğer arkadaşlarıda anahtarı verde gitsinler
eski enerjimiz yerinde de ama karşılık bulmayınca haliyle insan ayak uyduruyor bozuk düzene
bu saatlerde gelmek en iyisi, sabah saatlerinde millete büvelek yapışıyor, birde onların moralsizliğini çekemem oysa şimdi sakin bir kafayla mutlu ve huzurlu bir şekilde lady gagaya saydırıp durabilirim@destere önce profil mesajlarını sildi şaşırdım sonra konulardan da silmeye başladı kötü davranış Ayrıca bana diyor ama geceleri artık forumda göremiyoruz saat gece 1-4 arası forumda olmalı ama saat 5-6 civarlarda sabaha karşı geliyor
Senin uyku düzenin iyice mahvoldu Hadi sen neyse de @Çiğdem- i de etkiliyorsun.6 bölüm çok az ama sonuçta khaleesiyi tekrar görecek olmak teselli bizim için
canavarlardantabi bir diğer favorim aryayı da özledik kız sıkıntıdan şimdi kimi bıçaklıyordur allah bilirbiri ölmüştü diğerlerine noldu acaba aslında khaleesi mden çok ejderhaların başına gelecekleri merak ediyorum
eskidende öyleydim mesajım gerekli değeri görmezse silerim yani ha mesajım karşılık bulmamış ha aşkım karşılık bulmamış aynı şey, insanın morali bozluyor
eski enerjimiz yerinde de ama karşılık bulmayınca haliyle insan ayak uyduruyor bozuk düzene
bu saatlerde gelmek en iyisi, sabah saatlerinde millete büvelek yapışıyor, birde onların moralsizliğini çekemem oysa şimdi sakin bir kafayla mutlu ve huzurlu bir şekilde lady gagaya saydırıp durabilirim
Kim ne zaman 15 dedi, hep 6'ydı.6 bölüm ne beee Hani 15 olacaktı? Dizinin süresini uzatıp bölüm diye kakalıyorlar. Kabul etmiyorum efendim
Son iki sezon toplam 15 bölüm olacak demişlerdi diye hatırlıyorum ben. Gerçi o bile tutmuyor bu hesapla.6 bölüm ne beee Hani 15 olacaktı? Dizinin süresini uzatıp bölüm diye kakalıyorlar. Kabul etmiyorum efendim
Güzel tarihmiş i liked it. Zaten 2011'den beri beklemeyi bu dizi sayesinde öğrenmiş biri olarak 2019'u beklemek bana pek etki etmez gibi.
Benim meselem dizinin içeriğinde. Final sezonu bu destansı hikayeyi 6 epik efsane bölümle bitirmeliler. Hiç bir bölüm kötü ve klişe olmamalı. Hiç bir bölüm veya sahne fan service içerikli sıva dolu olmamalı. 1.5 saatlik 6 bölüm denmişti ve her bölüm 9. bölümler ayarında olacak, efsane olacak gibi yorumlar okumuştum. Diziyi yapanlardan mı ve oyunculardan mı hatırlamıyorum şuan, bir yerde okumuştum. Bunu gerçekten sağlayıp finalini de bu minvalde klişeden uzak epik bir şekilde yaparsalar işte o zaman bu iş olur ve beklediğimize değer. Lütfen değsin tek dileğim bu.
Ben öyle hatırlıyorum ve yalnız değilmişim @yaturtarsaKim ne zaman 15 dedi, hep 6'ydı.
Sanırım 7.sezon son bölüm süresi ve 8.sezon son bölüm sürelerini uzun olacağından Bu bizi bağlamaz. Biz 3 saatlik dizilere bir bölüm muamelesi çeken bir milletizSon iki sezon toplam 15 bölüm olacak demişlerdi diye hatırlıyorum ben. Gerçi o bile tutmuyor bu hesapla.
2018'de GoT'un olmayacağını hatırladığımda tansiyonum düşüyor. Yıllardır o kadar alıştım ki izlemeye, tamamen bitince ne yapacağım hiç bilmiyorum.
2019da online olursun umarım6 bölüm çok az ama sonuçta khaleesiyi tekrar görecek olmak teselli bizim için
canavarlardantabi bir diğer favorim aryayı da özledik kız sıkıntıdan şimdi kimi bıçaklıyordur allah bilirbiri ölmüştü diğerlerine noldu acaba aslında khaleesi mden çok ejderhaların başına gelecekleri merak ediyorum
eskidende öyleydim mesajım gerekli değeri görmezse silerim yani ha mesajım karşılık bulmamış ha aşkım karşılık bulmamış aynı şey, insanın morali bozluyor
bu saatlerde gelmek en iyisi, sabah saatlerinde millete büvelek yapışıyor, birde onların moralsizliğini çekemem oysa şimdi sakin bir kafayla mutlu ve huzurlu bir şekilde lady gagaya saydırıp durabilirim
Senin uyku düzenin iyice mahvoldu Hadi sen neyse de @Çiğdem- i de etkiliyorsun.
Aaa sen nerelerdesin ayoll 1.5 gün gelmeyince yine kayıplara karıştın sandık6 bölüm çok az ama sonuçta khaleesiyi tekrar görecek olmak teselli bizim için
Niye gelmiş sorsana bi.Aaa sen nerelerdesin ayoll 1.5 gün gelmeyince yine kayıplara karıştın sandık
@Harunnn60 yine erken sevindi , hep sevinci kursağında kalıyor
aşk etkileşim içinde mümkündür hogathayla birbirimizi etkilememiz doğal bir durumSenin uyku düzenin iyice mahvoldu Hadi sen neyse de @Çiğdem- i de etkiliyorsun.
arada bir kaybolsamda arkamdan dedikodu yapan hainlere tamamen forumu terkedecek değilimAaa sen nerelerdesin ayoll 1.5 gün gelmeyince yine kayıplara karıştın sandık
@Harunnn60 yine erken sevindi , hep sevinci kursağında kalıyor
Gecemiz bereketli geçecek gibi @Harunnn60 ve @xemrexxx genelde olmazdı bu saatlerdeaşk etkileşim içinde mümkündür hogathayla birbirimizi etkilememiz doğal bir durum
arada bir kaybolsamda arkamdan dedikodu yapan hainlere tamamen forumu terkedecek değilim