tosbağa emreyi göremiyorum civarlarda nerdekiGecemiz bereketli geçecek gibi @Harunnn60 ve @xemrexxx genelde olmazdı bu saatlerde
tosbağa emreyi göremiyorum civarlarda nerdekiGecemiz bereketli geçecek gibi @Harunnn60 ve @xemrexxx genelde olmazdı bu saatlerde
6 dakıka önce aktifmiş buralarda dolaşıyor sanırım gece gece mezarından çıkmış yine birgün karşımıza çıkıp ödümüzü koparacak @xemrexxx @Harunnn60tosbağa emreyi göremiyorum civarlarda nerdeki
Hahah Kapıyı iyice kilitle kimse girmesin.6 dakıka önce aktifmiş buralarda dolaşıyor sanırım gece gece mezarından çıkmış yine birgün karşımıza çıkıp ödümüzü koparacak @xemrexxx @Harunnn60
yarın pazar belki o yüzden rahattır tosbağa zaten olsada işe yaramıyor eski çenesi kalmamış teklemeye başlamış6 dakıka önce aktifmiş buralarda dolaşıyor sanırım gece gece mezarından çıkmış yine birgün karşımıza çıkıp ödümüzü koparacak @xemrexxx @Harunnn60
yarın pazar belki o yüzden rahattır tosbağa zaten olsada işe yaramıyor eski çenesi kalmamış teklemeye başlamış
Öyle olduğu için Gevezede tahtını almışım @xemrexxxHahah Kapıyı iyice kilitle kimse girmesin.
hem komedide kaptırmamışım kimseye tahtı hemde üstüne eğlenceyide katmışımki değme keyfime birde şu görümceğim olmasa avatarlada birinci gelip üçleyecekmişim zaferi hatta bir ara @turkuazz la @Aserat sayesinde trolların kralı bile olacakmışımÖyle olduğu için Gevezede tahtını almışım @xemrexxx
Ama komedide sen tahtını kaptırmamışsın @Harunnn60 a
Aaa @mrt-06 da kalsın avatar tahtı bence Zaten gidiyor bak özleyecen biz gelince görücez ama sen göremicen
adminliği bana devredip gitmediği için pek özleyeceğimi sanmıyorumAaa @mrt-06 da kalsın avatar tahtı bence Zaten gidiyor bak özleyecen biz gelince görücez ama sen göremicen