Klasik Game of Thrones - Dizi Yorumları (Geçmiş Sezonlar: 1-2)

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,534
Reaksiyon puanı
59,826
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Bugün akşam 5 ve 6. bölümleri de izleyeceğim, bu hafta ilk sezon gelecek hafta 2. sezonu bitiririm. :Z
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,420
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
3x1

O kadar çok merak edilenler var ki hepsini bir bölüme sığdıramamışlar.Sezona tabikide ilk bölüm oldugu için biraz durgun başladı ama yinede güzel bir bölümdü .:)

Khalessi ne zaman milletin karşısına çıkıcak, ne zaman ciddi bir savaş içersinde olup kendini göstericek ben en çok bunu merak ediyorum. Ama Khalessi kısımları en severek izlediğim kısımlardan biri.:)

Davos Seaworth ölmemiş ya valla ne sevindim. ayrıca sonunda Ser Barristan Selmy'i tekrar gormek çok güzel. Planı ne acaba.Khaleesi'nin demir tahta oturmasını çok istiyorum. ama dizinin başından beri asıl sahipleri sanki hep Stark'lar olmalıymış gibi geliyor.:)

Arya nerelerde keşke onu da gösterselerdi. ve sen Tryon gibi çocuğa kurban ol be senin iki çocuğunu toplasan bir Tryon etmez bide artistlik yapıyor ona anneni öldürdün falan diye.:)
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,420
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
3x2

Başları sıkıcıydı ama sonlara doğru çok güzel oldu. Özellikle sonda olanlar çok güzeldi. :)

Eyvah Dog, eyvah Arya ! Bir Arya'ya üzülürüm üzülürsem. Kız bu yaşında ne mücadeleler verdi ya la garibim.:)

Bir tek sondaki kılıç dövüşüne takıldım, Jaime ile Brienne'in birbirlerine saygı duymaya başlamasını sağlayan yenişemedikleri uzun bir kavga bekliyordum. Biraz hayal kırıklığı oldu çünkü Jaime'yi sevmeye buralarda başlamıştım.. :)

Sibel Kekili türk olduğunu gayet belli etti bu bölümde koskoca Lannister'a kralın dayısına trip atıyor ya kadın türk aga vallaha helal.:)

Büyükanne Tyrell çok hızır çıktı, boş durmayacak gibi duruyor o kadın.Herkes bir boy atmis serpilmis yalnız.:)
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,420
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Bize yetişmeye çalışmasaydın tadını çıkararak yavaş yavaş izleseydin bence. :):)
Vikings gibi yapmışsın bunuda. :D Ama fazla hızlı gitme araya gircez sen yetişene kadar sonra boşluk hissedersin bende senin gibiydim sonra 1 sene beklemek koyuyo. :D
Her gece iki bölüm izliyorum ama 2-3 saat arayla,diziler bittikten sonra imdb 250'de izlemediğim çok film var onlara geçeriz.:)