Hacı çok yavaşsın,benim açıcak olduğum konuları bırakıp diziyi izlesenHâlâ izleyemedim, umarım Cuma günü izlerim 5. ve 6. bölümü.
Sen hergün kaç bölüm izliyorsun?Hacı çok yavaşsın,benim açıcak olduğum konuları bırakıp diziyi izlesen
Zaman olmuyor işte.Hacı çok yavaşsın,benim açıcak olduğum konuları bırakıp diziyi izlesen
2 yada 3 arada öteki dizilerimi de izliyorum.Sen hergün kaç bölüm izliyorsun?
Çok iyi izliyorsun.Bölüm farkımız iyice artmış.2 yada 3 arada öteki dizilerimi de izliyorum.
Bu diziyi bitir sonra Vikings'e başla bu dizinin savaşlı olanıZaman olmuyor işte.
izler izler diziye totallik bulaştırır oÇok iyi izliyorsun.Bölüm farkımız iyice artmış.
Bu dizi bitince Hannibal ve TWD'ye başlıyım diyordum, onunda konusuna bakarım ama.Bu diziyi bitir sonra Vikings'e başla bu dizinin savaşlı olanı
Hannibal olur bak,benim en sevdiğim dizilerden ama True Dedective'yi de izle.Bu dizi bitince Hannibal ve TWD'ye başlıyım diyordum, onunda konusuna bakarım ama.
Bünye kaldıracak mı bakalım bu kadar diziyi?Hannibal olur bak,benim en sevdiğim dizilerden ama True Dedective'yi de izle.
1 sezon 10.bölümden olşuyor 2.Sezonun başlamasına daha çok var mükemmel dizi
Kaç defa dedim, az yavaşla beni bekle diye. Ama uçtu mübarek yakında size de yetişir.@sürgünüm ne yaptın bizim 3 senede izlediğimizi birkaç günde izlemişsin. Acelen ne yavaş yavaş izleyecektin sözde?
Gece 12:00'de başlayıp sabaha kadar izliyorum size yetişmeye az kaldı,bu gidişle bana dizi dayanmayacak iyice bağımlı oldum.@sürgünüm ne yaptın bizim 3 senede izlediğimizi birkaç günde izlemişsin. Acelen ne yavaş yavaş izleyecektin sözde?
Bize yetişmeye çalışmasaydın tadını çıkararak yavaş yavaş izleseydin bence.Gece 12:00'de başlayıp sabaha kadar izliyorum size yetişmeye az kaldı,bu gidişle bana dizi dayanmayacak iyice bağımlı oldum.
Vikings gibi yapmışsın bunuda. Ama fazla hızlı gitme araya gircez sen yetişene kadar sonra boşluk hissedersin bende senin gibiydim sonra 1 sene beklemek koyuyo.Gece 12:00'de başlayıp sabaha kadar izliyorum size yetişmeye az kaldı,bu gidişle bana dizi dayanmayacak iyice bağımlı oldum.
Bize yetişmeye çalışmasaydın tadını çıkararak yavaş yavaş izleseydin bence.
Her gece iki bölüm izliyorum ama 2-3 saat arayla,diziler bittikten sonra imdb 250'de izlemediğim çok film var onlara geçeriz.Vikings gibi yapmışsın bunuda. Ama fazla hızlı gitme araya gircez sen yetişene kadar sonra boşluk hissedersin bende senin gibiydim sonra 1 sene beklemek koyuyo.