Zırhlı kuşanmış hazır bir Lannister ordusunu nasıl yenecekler abi? O kadar kitaplarını okuduk araştırdık. Askeri sayılarını neredeyse biliyoruz. Yok imkanı yok. Lannisterlar ufak bir bocalama yaşar sonra durumu düzeltirdiler. Jaime, dothrak süvarileri ilk geldiklerinde dedi zaten püskürtebiliriz diye. Randyll Tarly gibi bir adam var hem bir kere adam savaş dehası.Ta ki işte drogon görüne kadar.
Ben şöyle düşünüyordum en başta. Bu sezon taht kavgası biter Dany bir şekilde oturur ve saadeti fazla sürmeyip ak gezenler bastırır düşünüyordum ama öyle olmayacak gibi duruyor. Şu 4. bölümü izleyince fikrim değişti. Bu sezon bir şekilde böyle çatışmalar devam eder bir yanda da kuzeyde akgezen saldırısı için toplanılır falan. Dany de artık kabul eder herhalde kuzeye gitmeyi. Ondan sonra ben ak gezen saldırılarının daha önce olacağını düşünüyorum. Yani insanlık akgezenleri yener ve yine son bölümde tahta kimin oturacağını görürüz. Yani kafamda sıralaması değişti.
Evet emin olduğum şeylerden biri Jaime bir şekilde kendini kuzeyde bulacak tekrar. Ve çok önemli rollerde yer alacak. Dizide sanmıyorum vadedilen prens Azor ahai çıkacağını ama kitapta en güçlü aday durumunda.
Evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ağır çekimde izlediğimde zaten deri zırhı olan ve uzun saçlı biriydi.
Bronn bir kez daha para için savaşmadığını gösterdi. Adam Jaime için savaşıyor.
Azor Ahai ya Jaime, ya Jon bence. Dizide Azor Ahai için beklentiler Jon'dan yanaydı şu ana kadar. Ancak bu bölümden sonra bence Jaime'nin de olma ihtimali var.