Onun öyle olması hoşuna gider herkesin deÇok güzel ölüm oldu, hoşuma gitti demek direk ölüm şekline hitap eder bence
Tabi hoşuna gidecek benimde hoşuma gitti.
Onun öyle olması hoşuna gider herkesin deÇok güzel ölüm oldu, hoşuma gitti demek direk ölüm şekline hitap eder bence
Hoşuna gitmeyenin insanlığından şüphe ederim.Hoşuma gitti diyor ya.İçimizde bi seri katil besliyoruz.
Sizden bize bi şey kalmamış aynı şeyler.Hoşuna gitmeyenin insanlığından şüphe ederim.
Hani senin yorumun nerede? İzleyip geçiyorsun herhalde.
@*YıldırıM* mesajını spoiler içine aldım bu seferlik bir daha öyle bir bilgiyi spoiler dışında verirsen ceza alırsın.
En sondaki üstünde ... olan buton spoiler butonu.Almayı bilmiyorum🙁
Şu genel simgeleri kullanmayı bilmiyorum bir ff üyesinin ismini alıntı yapmayı bile bilmiyorum
Hiç ertelemeden çabuk izle yoksa spoiler yersin benim gibi.2. bölümü fazla vakit geçirmeden izleyebilsem bari bugün Cnbc-e'de rastgeldim ama 20. dk'sında falandı vazgeçtim izlemekten :/
Yedim bile ozanHiç ertelemeden çabuk izle yoksa spoiler yersin benim gibi.
Bölüm efsanenin de efsanesiydi yahuAdamlar her düğün dernek günü bir bomba patlatıyor. Red Wedding'in etkisi hala üstümde dururken birde bu düğünün muhteşemliği ve muhteşem bitişi. Yok böyle dizi diyoruz yaa hani ama gerçekten yok böyle bir dizi
Jofrfrey sonunda oldü diyip biraz daha göbek atalim
(ölünün arkasından fazla konuşmayalım günahtır)
Joffrey ile Tyrion'un birbirlerine laf atişmalari süperdi yine. Tyrion lafı gediğine bir bir oturttu Yüzündeki yarayı da betimlesi süperdi.
Bence Joffrey'i Margaery ve şu düğünü yapan yaşlı kadın planladı. Dİkkat edin olay badak etrafında dönüyor.Bardak yere düşüyor Sansa veriyor bardaği.Bir de pasta yedikten sonra Joffrey Tyriona şarap ver bana diyince Margary tüm zerafetiyle bardağin yerini gösteriyor Tyriona çaktırmadan. Tyrion bardaği alıyor o ara sahnede yaşlı kadın gösteriliyor. Margaery "boğuluyor" diyince yaşlı kadın devreye giriyor "yardım edin çocuğa" diyorTyrion da son sahnede bardağa bakıyor.Tyrion'un olayda hiçbir suçu yok benceSansa da olay mahalinden hemen kaçmak için Tyrion kıyafet değiştirmeye gidiyorum dediğinde nasılda aceleciydi öyle(kaçmadı gözümden)
Theon da bildiğin köpek olmuşÜzüldüm mü üzülmedim mi bilmiyorum.Böyle bölüm sonuyla bitmeseydi üzülürdüm ama ona sıra bırakmadı senaridtlerBu arada Theon'lu sahne bitince Tyrion ile Jamie'nin yemek yerken yine sofrada "sosis" servis edilmesi bi kahkaha attırdı
Dizi 3.sezondan beridir aldı başını gdiyor, iyi ki 2 sezon onayı birden aldıİMDB puanı hala 9.9/10 Umarım 10 olur
.Çok ayrıntıya girmişsin ama basit bir kişi olmayacak ben düğünde olmayanlardan bile şüpheleniyorum.Kızıl Kadın'dan Arya'ya her tarafa uzanan bir ölüm olabilir.Hepsinin elinde olağan üstü güçler var.Bunu yapabilir ikiside şuan.
Şüphe duymadığım Khallesi ile Jon Snow.Daha yok.
Büyük Annen bariz şüphelenmemiz gereken ama o değildir.Çok şaşırmayız büyük şaşkınlık olmalı bu ölümün faili açıklandığında.
Sansa yapamaz.Yapmaz yani o kadar üstünden geçmiş şimdi mi öldürecek daha güçlü biri yapar bu işi.
Kızıl Kadın benim en favorim.Hiç alakası yok ama bir alak olabilir.
Şu yeni gelen Sarı kıyafetliler olabilir diyeceğim ama dertleri Joffry değildi.
Zaten Thrion yapmadı bu çok açık ortada.Hatta suçu bile yok.Ama nasıl kurtulacak oraıda merak konusu.Muhtemelen yeni Kraliçe işe el atar.
Zaten orası ayrı değişik.Cercie ile Margary'nin kapışması büyük olabilir.
Ben Bran'i merak ediyorum acaba nereye gideceğimizi biliyorum derken Tahta yürüyecek olabilir mi.Tekrardan Starklar taht hakkı ararlar mı.@OzaN
Starkların taht alabilecek duruma gelmesi çok zor. Bran'in kendine hayrı yok şu sıralar.
Khaleesi ile Starklar aralarında koalisyon kursunlar bence. En mutlu son o olur. Tyrion reyisi de onursal başkan gibi bir şey yaparlarsa tamamdır.
Cümlede gideceğimiz yeri biliyorum dedi bir an onu düşündüm ama mantıksızmış zaten.Ordu asker hiç bir şey yok.
Muhtemelen sona kadar devam edecek iki isim Khaleesi ile Tyrion.
Hiç belli olmaz orası ama Khaleesi, Tyrion, Jon Snow ve Arya'yı kolay harcamazlar gibime geliyor. (İçlerinde en zayıf halka ne yazık ki Arya. Çok korkuyorum ona da bir şey olacak diye.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?