Niye laaa senaryo gayet oldu böyleson cümleye koptum
Niye laaa senaryo gayet oldu böyleson cümleye koptum
Niye laaa senaryo gayet oldu böyle
Ben onlarin kardeş olduklarina dair bişey hatırlamıyorum.Maşallah Ned Stark'ta heryere tohum saçmiş 😱dedikleri doğru ise jon ile khaleesi kardeş çıkmıyor mu enseste karşıyız
ned ın mı catelyn nin mi kız kardeşi ile khaleesi ninbabasının kaçamağından meydana gelmiş jon ya da öyle bir şe
Ben onlarin kardeş olduklarina dair bişey hatırlamıyorum.Maşallah Ned Stark'ta heryere tohum saçmiş 😱
Çoook tatlılar Khalesinin mutluluğa bak ♥
ned ın mı catelyn nin mi kız kardeşi ile khaleesi ninbabasının kaçamağından meydana gelmiş jon ya da öyle bir şe
khaleesi bana gülsün ben de o ka mutlu olurum 😱nthego:
bu durumda akraba evliliği oluyor 8b) ya çocuk cofri gibi olursda
Cately'nin Jon snow ile hiçbir kan baği yok.Sadece üvey oğlu olur.Cately'nin kız kardeşi ile Khalesinin babasının birlikte olması Khalesi ile Jon Snow'un evlenmesine hiiiiiçççç mani değil.
Ned'in kız kardeşi ile Khalesinin babası yine birlikte olsa bu onlari kuzen yapar.Ki kuzenler evlenebiliyor.Hangi ırk din olsada Hala evlenenlerde var
Jofrey kardeş kardeşe yapılan eylemin sonucubu durumda akraba evliliği oluyor 8b) ya çocuk cofri gibi olursda
Jofrey kardeş kardeşe yapılan eylemin sonucu
Kardeşine "kardeş" demiyorsan akraba diyorsan git ölakraba akrabadır :
Kardeşine "kardeş" demiyorsan akraba diyorsan git öl
Game of Thrones bakımında. @xemrexxx biliyor.
Nesini dinlemedin??
@primavera nın babası izliyormuş aşmak lazım bunları :;AGame of Thrones bakımında. @xemrexxx biliyor.
Ama babam izlediğimi bilmiyor.Sorun burada.@primavera nın babası izliyormuş aşmak lazım bunları :;A
Yaşinin tutmadiği sahnleri ilerleterek izleyebilirsin Herkes diziye zaten p**no muamelesi çekiyor Öyle sahneler yok hacı Sakıncalı bi durum gördüğünde ilerlet gerçek efsane bir diziden mahrum kalmaGame of Thrones bakımında. @xemrexxx biliyor.
Tamam.Ondan devam edeceğim.Sorun şu ki hiçbir sahnesini kaçırmak istemiyorum.
Yaşinin tutmadiği sahnleri ilerleterek izleyebilirsin Herkes diziye zaten p**no muamelesi çekiyor Öyle sahneler yok hacı Sakıncalı bi durum gördüğünde ilerlet gerçek efsane bir diziden mahrum kalma
@primavera nın babası izliyormuş aşmak lazım bunları :;A
bir sahnesine baktı be babam o alt yazı okumaya üşenir